PROCURIO SNIMAK POBESNELE LUNE ĐOGANI: Nakon Markovog haosa, stigla ŠOK informacija!

Autor:

Zabava

23.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lunu Đogani je ovaj odgovor razbesneo u sekundi.

PROCURIO SNIMAK POBESNELE LUNE ĐOGANI: Nakon Markovog haosa, stigla ŠOK informacija!

Foto: printscreen/youtube.com

Luna Đogani i Marko Miljković

Anabela Atijas i Gagi Đogani su bili jedan od najkontroverznijih parova na domaćoj estradi. Njihova ljubavna priča započela je još kada je Anabela imala svega 17 godina, a Gagi je bio fokusiran na svoju dens karijeru. Ipak, njih dvoje su uspeli da spoje ljubav i posao formirajući grupu "Funky G", čiji je prvi hit "Samo u snu" brzo postao popularan. Međutim, javnost je imala priliku da sazna i za sve probleme u njihovom odnosu kada su zajedno učestvovali u rijaliti šou programu.

Luna Đogani, njihova ćerka, ugostila je Gagija u svojoj emisiji, gde su porazgovarali o njegovom braku sa Anabelom, a Luna ga je uhvatila nespremnog, te se činilo da Gagiju nije bilo prijatno, kada ga je ćerka saterala u ćošak. Ona je započela jednu igricu, ali Gagi nije bio spreman za ovaj izazov, pa je priznao da se sada izblamirao:

 

- Hajde, nastavi reči pesme... "Drugu si hteo, to nisi smeo" - počela je Luna.

- Ne znam - priznao je Gagi.

- Je l' moguće da ti sad ne možeš da se setiš i kad čuješ ovako? - pobesnela je Luna.

- Ne znam, ovo je blam - postideo se Gagi Đogani.

Podsetimo, nakon što je njen suprug, Marko Miljković, pušten iz pritvora, Luna Đogani je donela odluku da se privremeno skloni iz Beograda. Naime, Marko je nedavno proveo dva noći u pritvoru zbog sukoba sa komšijama, a tokom tog perioda, pobednica rijalitija "Zadruga" i pevačica se nije oglašavala za medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading