SKANDAL PRED SUOČAVANJE ANELI I ASMINA! Durdžić javno ZAPRETIO Dušici Jakovljević! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anelin bivši partner postavio ultimatum, najavio napuštanje emisije!

SKANDAL PRED SUOČAVANJE ANELI I ASMINA! Durdžić javno ZAPRETIO Dušici Jakovljević! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Mitrović, direktorka zabavnog programa televizije Pink, izdala je zvanično saopštenje da će se večeras u 22 časa bivši partneri Aneli Ahmić i Asmin Durdžić suočiti u emisiji voditeljke Dušice Jakovljević. Ova vest odabrala je fanove popularnog rijalitija, koji ovaj trenutak čekaju od samog početka "Elite".

Asmin je dobio pregršt poruka podrške, a svojim fanovima se obratio putem storija na društvenoj mreži Instagram. Kako je otkrio, mnogi su ga posavetovali kako da se ponaša, a on je najavio da bi mogao i da napusti emisiju i to zbog voditeljke.

- Hvala svima što brinete i savetujete me, negoo, ne suočavam se ja sa Dušicom, nego sa Kanalnom (Aneli), tako da Dušica nema šta da priča - započeo je Asmin, pa dodao:

- Kao što sam rekao, ako ne budem mogao da vodim dijalog kao normalna osoba, ustanem i odem! Ako me Dušica bude prekidala, ustanem i odem, tako da... - poručio je Durždić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

Podsećanja radi, nedavno ne Aneli počela da doziva Asmina da uđe u "Elitu", nakon čega je Durdžić žestoko potkačio Marka Janjuševića Janjuša.

- E moj Janjuše, moja devojka da moli bivšeg da dođe da ga vidi ja bih uzeo naftu i zapalio bih se od sramote. Još si je i verio, konju. Volim te kod Karamujića, buraz, izdrži - poručio je Asmin putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana

20.05.2024 14:45

Neverovatno je koliko viditelji prekidaju sagovornika. Stalno im skrecu i presecaju misli. Dusica, Darko i Radulovicka uvek vise pricaju negi onaj ko treba. Pitanja su im kilometarska. Ne znaju da skrate. Koga interesuje njihovo misljenje? Svi se secamo Anine recenice "nemoj sad da kazes, reci posle"! Neverovatno!