IDRIS ELBA I DŽON SINA U BEOGRADU! Svetske face snimaju film u prestonici, a ovo su DETALJI!

Autor:

Zabava

20.05.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski poznata imena partneri su u novoj akcionoj komediji.

IDRIS ELBA I DŽON SINA U BEOGRADU! Svetske face snimaju film u prestonici, a ovo su DETALJI!

Foto: e-stock, Credit: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Američki rvač, reper i glumac Džon Sina i britanski glumac i muzičar Idris Elba, za koga se pisalo da će biti novi Džejms Bond, trenutno borave u Beogradu, gde snimaju novi film "Heads of State", prenosi Kurir. Reč je o akcionoj komediji u režiji Ilje Najšulera.

Sina i Elba će ponovo biti partneri budući da su zajedno već glumili u filmu "Odred otpisanih: Nova misija". Poznato je da iza novog zahtevnog projekta stoji Amazon studio. Iz Beograda iza ovog projekta stoji kompanija "Vork in progres".

Foto: Credit: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Idris Elba

Varajeti i drugi svetski mediji objavili su da su se prošle godine ekipi pridružili i Pedi Konsidajn, Stiv Rut, Karla Gudžino, Džek Kvejd, Sara Najlz i Ričard Kojl. Snimanje ovog ostvarenja počelo je još prošle godine, a sada je usledio nastavak rada.

Dolazak ovako velikih faca u naš grad ostao bi tajna da Elba pre nekoliko dana nije viđen u provodu u jednom noćnom klubu u Beogradu.

Džonu Sini ovo nije prvi boravak u našem gradu. On je već bio ovde 2009. godin,e kada je imao meč u Areni. Tada mu je cela hala skandirala i pokazala da je omiljeni "kečer", kako popularno nazivaju rvače iz WWE.

Republika

Foto: Credit: AMPAS / Zuma Press / Profimedia

Džon Sina

On je, podsetimo, u martu bio jedan od onih o kojima se najviše komentarisalo nakon dodele Oskara. I to zato što se na bini pojavio go i proglasio pobednika u kategoriji za najbolji kostim. Sina je izašao pred punu dvoranu noseći preveliku kovertu s pobedničkim imenom preko svojih intimnih delova.

- Kostimi su veoma važni. Možda su najvažnija stvar koja postoji - rekao je dok je uručivao nagradu.

Uz pomoć voditelja Kimela, koji je kasnije prekrio Sinu zavesom, objavili su da je Holi Vadington dobila Oskara za najbolji dizajn kostima za film "Jadna stvorenja".

S druge strane, Idris Elba ponosno nosi titulu najseksepilnijeg čoveka na svetu, kakvim g aje proglasio magazin Pipl 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading