NAŠA GLUMICA BLISTA U DRUGOM STANJU: Podelila fotke u uskoj haljini, trudnički stomak u prvom planu! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Dragičević oduševila fanove novim slikama!

NAŠA GLUMICA BLISTA U DRUGOM STANJU: Podelila fotke u uskoj haljini, trudnički stomak u prvom planu! (FOTO)

Foto: instagram.com

Glumica Tamara Dragičević je u podmakloj trudnoći sa trećim detetom koje čeka sa glumcem Petrom Benčinom. Tamara je pozirala u uskoj, dugoj crvenoj haljini, stomak je bio u prvom planu koji je ona ponosno pokazala, a to je okačila na svoj Instagram profil.

Komentari ispod posta su samo pljuštali, a mnogi su pohvalili njenu figuru kao i imidž. Tamara je za ovu svečanu priliku imala razbarušenu, odnosno boho frizuru uz večernju šminku koja se sasvim slagala sa svečanošću na kojoj je bila.

Podsetimo, Tamara i Petar su u braku od 2016. godine, a naslednicu Stašu dobili su krajem iste godine. Tri godine kasnije, tačnije u avgustu 2019. godine, njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana, dečaka Lazara.

Trudna Tamara je govorila o roditeljstvu, te je istakla da je najviše plaši pitanje slobode koja treba da se da deci.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Tamara Dragičević i Petar Benčina

- Davanje slobode deci. Koja je ta granica? Kada te pitaju nešto, a ti bi da kažeš: "Ne može", a onda nas oni pitaju: "Zašto?", sad ja treba da odgovorim: "Zato što se plašim, i zato što je strašno sve. I svet je grozan i sve je opasno". Da to ne bi bili moji odgovori, pitanje je gde je tu balans. Uzdam se tu i u partnerski odnos Petra i mene. Da ćemo to zajedno uspeti sve - rekla je Tamara za domaće medije.

Inače, Tamara i Petar, koji su u braku od 2016, uskoro će dobiti još jednog sina. Oni su krajem 2016. dobili ćerku Stašu, a tri godine kasnije njihova porodica je postala bogatija za još jednog člana, dečaka Lazara.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading