NAŠA PEVAČICA OTIŠLA U SMRT ZA ĆERKOM: Sahranila MEZIMICU, pa umrla od TUGE! Da se naježiš

Autor:

Zabava

06.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško se borila sa bolešću svoje naslednice, nije mogla da joj pomogne!

NAŠA PEVAČICA OTIŠLA U SMRT ZA ĆERKOM: Sahranila MEZIMICU, pa umrla od TUGE! Da se naježiš

Foto: printscreen

Vera Ivković je bila poznata kao narodna pevačica sa moćnim glasom, ali malo ko je znao da je njen život bio ispunjen tugom. Naime, zajedno sa suprugom Danilom Živkovićem, Vera je započela muzičku karijeru, ali je ubrzo nastavila samostalno. Osvojila je brojne nagrade i priznanja, ali osmeh sa njenog lica nestaje kada joj život zada najteži udarac - njena ćerka Maja oboli od neizlečive bolesti.

Ubrzo nakon saznanja dijagnoze, Maja je nažalost preminula u 27. godini, a Vera se posle toga i sama razbolela od tuge za mezimicom. Šest godina kasnije, umro je i njen suprug, što je dodatno uticalo na njeno loše zdravstveno stanje, zbog čega je doživela dva moždana udara. Nakon toga, Vera je smeštena u Centar za stara lica u Rumi gde je i preminula 2012. godine.

- Mama se teško borila s bolešću moje sestre Maje. To ju je koštalo zdravlja. Maja je rano obolela, u 15. godini, a mama i tata su sve učinili da joj pomognu. Nažalost, bolest je bila neizlečiva - rekao je jednom prilikom Verin sin Vlada.

Republika

Foto: printscreen

Vera Ivković

U Centru za stara lica je bila među omiljenima, a svi su se trudili da joj pruže utehu nakon stravičnih tragedija koje su je zadesile.

- Ona je ranije imala taj divni osmeh, toliko je volela da se smeje. Stalno smo jedna drugu zasmejavale. Jednom smo se i pred Titom usred pesme tako zasmejale. I sada pokušavam da iz nje izvučem osmeh. Uspem, nakratko, ali onda se ponovo povuče u sebe, krenu joj suze i samo doziva Maju - ispričala je svojevremeno Anđelka, njena koleginica i prijateljica.

Republika

Foto: printscreen

Vera Ivković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading