NINA ĐOGANI SE NA VASKRS OBRATILA DEČKU U ZATVORU: Njena poruka tera SUZE na oči, ovo je ISTINA o njihovom odnosu (FOTO)

Autor:

Zabava

05.05.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada Đoganijeva poslala emotivne reči za svog momka koji se nalazi iza rešetaka!

NINA ĐOGANI SE NA VASKRS OBRATILA DEČKU U ZATVORU: Njena poruka tera SUZE na oči, ovo je ISTINA o njihovom odnosu (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Nina Đogani

Sestra bivše rijaliti učesnice i pevačice Lune Đogani, mlada Nina Đogani, sinoć je nakon ponoći na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije sa dečkom koji je trenutno nalazi iza rešetaka u Okružnom zatvoru u Beogradu. Ona je, naime, javno čestitala svom momku rođendan, izrazivši ljubav prema njemu i pokazala zajedničke fotografije nastale dok je on još uvek bio na slobodi.

Srećan rođendan, ljubavi moja, volim te više od svega, zauvek. Moje sve - napisala je Đoganijeva uz emotikone majmunčeta i belog srca, dodavši pesmu "Anđeo" od repera Jale Brata.

Podsećanja radi, Nina Đogani je nedavno uhvaćena kako posećuje dečka u zatvoru, a kasnije je i progovorila o toj temi. Iako nije želela da otkriva detalje, istakla je da je to njihova privatna stvar i da joj je krivo što su ih slikali tamo. Takođe, naglasila je da je zatvor za ljude i da je teško što se njen dečko predstavlja na određeni način u medijima.

- Ne bih da previšem pričam o tome. Neću ni da lažem, jeste, uslikana sam tamo gde sam uslikana... Krivo mi je što sam uslikana tamo jer, jednostavno, krvo mi je što tamo moraju da nas slikaju - istakla je Nina za domaće medije, te nastavila:

Republika

Foto: instagram.com/nina_djoganii

Nina Đogani sa dečkom

- Ne bih da otkrivam detalje, to ja naša privatna stvar, mislim njegova privatna stvar, on nije javna ličnost i ne treba da se iznose takve stvari, ali mnogo ima tu predrasuda i šta je i gde je on, videla sam na internetu razne neke laži. Krivo mi je zbog njega što se tako predstavlja. Znala sam da je će to doći u medije. I zatvor je za ljude!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading