NIKOLI ROKVIĆU PRIREDILI IZNENAĐENJE NA PUTU DO GRČKE: Pevač u papučama i bademantilu usred šume! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač otkrio kakav poklon je dobio!

NIKOLI ROKVIĆU PRIREDILI IZNENAĐENJE NA PUTU DO GRČKE: Pevač u papučama i bademantilu usred šume! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić, poznati pevač, trenutno je u misiji da peške pređe 1060 kilometara do manastira Nektarija Eginskog u Grčkoj. Ova avantura nije prošla neprimećeno, a posebno je zanimljivo to što se Nikola svakodnevno javlja putem Instagrama svojim pratiocima, deleći sa njima svoje utiske i doživljaje sa puta.

Jedna od najupečatljivijih scena sa Nikolinog puta jeste doček meštana, koji su se okupili da pozdrave pevača dok je trčao. Ovaj prizor je raspametio Nikolu Rokvića, a on je putem društvenih mreža podelio svoje oduševljenje. Meštani su mu, između ostalog, poklonili vruću pogaču, što je Nikola ovekovečio slikom u bademantilu i papučama, držeći pogaču u rukama.

Republika

Foto: instagram.com

Nikola Rokvić

Pored putovanja, Nikola je nedavno podelio i svoju emotivnu ispovest o sinu koji je pobedio leukemiju. Ova ispovest je dirnula mnoge, a pevač je istakao da je porodica na prvom mestu u njegovom životu.

Jedan od simpatičnih detalja sa Nikolinog puta su i fotografije sa kornjačama koje je zatekao na svom putovanju. Na jednoj od fotografija, Nikola drži malu kornjaču i piše:

- Korak po korak... Dan po dan... - glasila je poruka,  dok na drugoj fotografiji, sa većom kornjačom u rukama, dodaje:

- Dovoljan je i jedan iskorak da se stvori velika misija.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić

Nikola Rokvić očigledno ima podršku i simpatije mnogih ljudi na svom putu ka manastiru Nektarija Eginskog, a njegova hrabrost i odlučnost sigurno će ostaviti dubok utisak na mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading