DOKLE JE STIGAO NIKOLA ROKVIĆ? Na putu do Grčke zapevao čuveni hit! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se oglasio na društvenim mrežama i podelio najnovije detalje!

DOKLE JE STIGAO NIKOLA ROKVIĆ? Na putu do Grčke zapevao čuveni hit! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevač Nikola Rokvić pre nedelju dana krenuo je na humanitarni put ka Eginu u Grčkoj kako bi prikupio sredstva za dečiju onkologiju. Sa osmehom na licu, on je saopštio da je za sedam dana prešao značajan deo puta i da se već nalazi iza Niša.

Republika

Foto: instagram.com

Nikola Rokvić se oglasio putem Instagrama

Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju "Porodica" sa ciljem da pomognu deci oboleloj od raka. Njihov put ka Eginu ima za cilj prikupljanje sredstava za dečiju onkologiju, kako bi se obezbedio novi aparat i renovirao deo odeljenja.

Nikola dnevno prelazi preko 30 kilometara, a tokom puta ima podršku ljudi koji ga prate i brinu o njegovoj sigurnosti. Pevač je istakao da je zahvalan Bogu što je uspeo da pređe toliki put i pozvao javnost da podrži akciju za pomoć deci oboleloj od raka.

Kako je saopštio, on je završio za danas, a nalazi se već iza Niša.

- Završen i 7. dan! Hvala Bogu! Prošli smo Niš. Podržite za pomoć deci onkologije - napisao je Nikola u opisu snimka, a onda zapevao pesmu "Niška banja".

Republika

Foto: instagram.com

Nikola Rokvić se oglasio putem Instagrama

Nikola je putem svog Instagram profila podelio lepe vesti o uspešnom prikupljanju sredstava, zahvaljujući se svima koji su podržali ovu plemenitu inicijativu.

Nikola Rokvić je svojom hrabrošću i odlučnošću inspirisao mnoge, pokazujući da je moguće ostvariti velike ciljeve i istovremeno pružiti pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Svojim primerom, on je podigao svest o važnosti humanitarnog rada i solidarnosti u društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading