NAŠA PEVAČICA OTKRILA ISTINU O DINU MERLINU: Godinama je krila OVO od javnosti, kad ga je pozvala samo joj je jedno poručio!

Autor:

Zabava

21.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Radić bez dlake na jeziku otkrila istinu o Dinu Merlinu!

NAŠA PEVAČICA OTKRILA ISTINU O DINU MERLINU: Godinama je krila OVO od javnosti, kad ga je pozvala samo joj je jedno poručio!

Foto: YouTube/Printscreen

Pevačica Indira Radić nedavno je otkrila pojedine detalje iz svoje karijere, a jedna od zanimljivih tema bila je saradnja sa kolegom Dinom Merlinom. Naime, Indira je priznala da je pokušala ostvariti duet sa Merlinom, ali je naišla na iznenađujući odgovor.

Tokom razgovora za medije, Indira je otkrila da je u vreme dvehiljaditih imala pesmu koja je bila idealna za saradnju sa Dino Merlinom. Međutim, iako su ona i njen tim ozbiljno razmišljali o tome, saradnja nije zaživela. Kako je pevačica ispričala, pesmu su poslali Merlinu, ali je on odbio njihovu ponudu za duet. "Eh, što me nisi pozvala kada si snimala pesmu 'Lopov'", bio je Merlinov odgovor, koji je Indira podelila sa javnošću.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dino Merlin

 

U neko vreme dvehiljaditih imala sam jednu pesmu koja je bila tipična za Dina Merlina i mene. Saradnici moji i ja smo tada razmišljali o tome, ali nismo to ostvarili - kazala je ona i dodala:

Poslali smo Merlinu pesmu i on je odslušao i rekao: "Eh, što me nisi pozvala kada si snimala pesmu 'Lopov'", ali ko može da zna šta će biti hit... Nisam posle ni sa kim ni snimila tu pesmu, zaboravila sam i koja je. Rale i Marina su uradili tu pesmu, odlična je, a zašto Dino to tada nije osetio ne znam - otkrila je Indira za Blic.

Foto: ATA Images

Indira Radić

 


Indira je istakla da nakon ovog neuspeha nije snimila pesmu ni sa kim drugim, te da je vremenom čak i zaboravila o kojoj se pesmi tačno radilo. Ipak, istakla je da su Rale i Marina kasnije uradili tu pesmu, koju je ocenila kao odličnu. Pevačica je izrazila svoje čuđenje zbog toga što Dino tada nije prepoznao potencijal te numere.

Ovim iskustvom, Indira je pokazala da i uspešni muzičari imaju propuštene prilike u karijeri, ali je istovremeno naglasila da se sve dešava iz određenih razloga.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading