BOJANA STAMENOV SE UTEGLA U PROVIDNU HALJINU I ČIPKU! Pevačica pokazala čime raspolaže!

Autor:

Zabava

20.04.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Stamenov nakon što je skinula višak kilograma, ponosno je prošetala u izazovnoj haljini!

BOJANA STAMENOV SE UTEGLA U PROVIDNU HALJINU I ČIPKU! Pevačica pokazala čime raspolaže!

Foto: instagram

Poznata pevačica Bojana Stamenov privukla je pažnju javnosti svojom impresivnom transformacijom. Disciplinom, vežbanjem i promenom ishrane uspela je da smrša preko 70 kilograma, što je izazvalo oduševljenje i divljenje kod mnogih. Njen trud i posvećenost ovom procesu su zaista inspirativni.

Ovogodišnje izdanje festivala "Beogradsko proleće" održano je u MTS Dvorani, a Bojana Stamenov je privukla pažnju svojim izgledom. Pojavivši se u crnoj providnoj haljini, istakla je svoj pompezni dekolte, na kom je bila i čipka, dok je njen preobražaj bio očigledan. Ova hrabra odevna kombinacija definitivno je izazvala pažnju i izazvala brojne komentare.

 

- Ako sada vratim film unazad zbog nastupa i koncerata nisam redovno jela. Često sam veći deo dana provodila u kolima, na nogama, na probi i onda kada zasednem da jedem to budu obilne porcije. I tu je bio jedan od problema. Neredovni obroci i vrsta hrane koju sam jela su bili najveći problemi. Razmišljala sam ko će da nosi svu tu hranu, činijice itd, ali se ispostavilo da kad se hoće, sve se može - rekla je pevačica.

 Jula 2020. imala sam veliki zdravstveni problem. Šećer mi je bio 27.7 i ja sam primetila da ne vidim. Do tada nikad nisam imala vidne probleme, bila sam jedna zdrava debelica i uvek je to bilo na granici insulinske rezistencije. Ja sam 2007. odstranila žučnu kesu i tada su mi rekli da moram da vodim računa šta jedem, jer sam potencijalni dijabetičar - iskreno je rekla Bojana za Blic.

Foto: ST/V.Lukić

Bojana Stamenov

 

Bojana je otvoreno govorila o izazovima sa kojima se suočavala zbog svog prethodnog načina ishrane. Njena užurbana karijera, česte probe i nastupi, kao i nedostatak vremena za pravilne obroke, doveli su do značajnih zdravstvenih problema. Pevačica je istakla da je često jela obilne porcije nakon dugih perioda gladovanja, što je bio jedan od glavnih uzroka njenih problema sa viškom kilograma.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading