ŠTA SE DEŠAVA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ? Pevačica priznala sve o INTIMI, a OVO je istina o njenoj majci Verici i UNUKU!

Autor:

Zabava

21.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović sve priznala!

ŠTA SE DEŠAVA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ? Pevačica priznala sve o INTIMI, a OVO je istina o njenoj majci Verici i UNUKU!

Foto: Instagram.com

Pevačica Marija Šerifović nedavno je odgovarala na pitanja svojih fanova na društvenim mrežama, sa posebnim akcentom na svoje iskustvo majčinstva i odnos sa svojim sinom Mariom. Svojim iskrenim odgovorima, ona je otkrila detalje o svom životu kao majke i svojim odnosima unutar porodice.
 

- Sinoć je spavao 10 sati. Gospodine, moj mali gospodine. Car. Prelepo je biti mama. To je miks emocija. To je jenda konstantna briga, da mu ne fali dlaka sa glave. Kad dođem mrtva umorna sa koncerta i pogledam ga, dobijem supermoć - rekla je Marija na samom početku u svom klipu na Jutjubu.

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Šerifović

 

- Možda ne još uvek sto posto, ali ja znam da je jako teško. Puno čitam o tome, puno gledam o tome. Smatram da svaka majka, koja je na bilo koji način došla do svog deteta, bilo porođajem, bilo surogat majkom, usvajanjem, kako god, treba da ima to porodiljsko plaćeno tri godine. Treba da imaju troduple plate, besplatne bonove za sve na ovom svetu što postoji. Od taksija, od prodavnica, od svega. Ja da se nešto pitam i da sam neka vlast, to bi bila prva stvar koju bih ja uradila. Pogotovo za mlade mame, koje nemaju nikakvu pomoć, mogu da predpostavim koliko je to teško. Bukvalno ti dođe na trenutak da lupaš glavom o zid, pa se sledeći trenutak smeješ, pa plačeš – objasnila je pevačica i otkrila na kakvu muziku beba najvše reaguje.

- Mario fantastično reaguje na muziku. Skoro je išla neka tužna muzika na Jutjubu i on se rastuži i odmah posle toga sam mu pustila kolo. Ali, za njihov neuro sistem trebaju da budu lagane melodije, postoje neka uputstva za to, ali voli da sluša brzu muziku, ne voli spor tempo – istakla je ona.

Foto: Vladimir Lukić

Marija Šerifović

 

Šerifkovićka je priznala da je primetila da njena majka Verica Šerifović sada više voli njenog sina Maria nego nju.

- Jedan dan kaže da, drugi dan kaže ne, treći dan „gde je moje pile?“ Ona je luda baba, najluđa baba na svetu, bukvalno ne mogu da je se otresem. Znači baba, javni apel, moraš da shvatiš da ti moraš da budeš baba i da nekad trebaš da odeš, da malo odmoriš. Vera neće da ide kući, opsednuta je njime, tako da ja mislim da njega sad voli više nego mene.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading