HARIS STIGAO NA SUĐENJE SA MELINOM: Evo ko ga je dovezao u BESNOJ MAŠINI! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

28.03.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje brakorazvodna parnica između Meline i Harisa Džinovića, a pevač je prvi stigao na suđenje!

HARIS STIGAO NA SUĐENJE SA MELINOM: Evo ko ga je dovezao u BESNOJ MAŠINI! (GALERIJA)

Foto: ATA Images

Danas je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu održava brakorazvodna parnica između pevača Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, koju su odlučili da stave tačku na odnos posle 22 godine ljubavi.

Pevač se prvi pojavio ispred suda, a dovezao ga je sin Kan i to u besnoj mašini. Haris je nosi prepoznatljiv šešir i vrlo zanimljivu košulju, koju je odabrao za ovu priliku.

Kan se sakrio od kamera, kako ne voli da se previše eksponira u javnosti, za razliku od njegove sestre Đine, koja je poznata influenserka. Melina se nije pojavila, a danas će zvanično i sporazumno biti stavljena tačka na njihov brak.

Nedavno je Haris govorio o odnosu sa svojom decom, te priznao da li vole da posećuju njegove nastupe.

- Sa bendom sam, deca ne idu na nastupe. Jedino ako su nekada u Beogradu, ako nije, šta znam ne idu. Pa imaju oni svoju muziku - naveo je on, pa prokomentarisao decu.

Džinović je priznao i da li mu smeta što se toliko piše o njegovoj mezicimi Đini Džinović, koja skoro svakodnevno "puni" medijske stupce. 

- Ne smeta mi, što bi mi smetalo ako je neko lep, pogotovu ako je moje dete. Ne mešam se, ne mešam se u to jer može doći do sudara mišljenja. O Tiktoku  i tim stvarima ne znam ništa, niti želim da znam, nije to moje vreme. Sve prepuštam njoj, ona je mlada, pametna, zna šta radi. Ako joj dobro ide, onda je uspešna. Ako ima atribute, što da ne bude u javnosti. Nemam pojma šta je u njihovoj glavi kada je moja muzika u pitanju. Ko zna šta je u njihovoj glavi - izjavio je on za televiziju Pink nedavno.

Republika

Foto: ATA Images

Haris je nedavno govorio o naslednicima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading