IZ TROŠNE KUĆE U DVORAC I VILE: Ovo je porodični dom Tonija Bijelića, sin Dragane Mirković posetio rodni kraj svog oca! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

28.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bijelić je nedavno posetio rodni kraj svog oca i otkrio kako izgleda njegova stara porodična kuća!

IZ TROŠNE KUĆE U DVORAC I VILE: Ovo je porodični dom Tonija Bijelića, sin Dragane Mirković posetio rodni kraj svog oca! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Marko i Toni

Već dva dana je jedna od glavnih tema u domaćoj javnosti razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Folk zvezda je otkrila da je odlučila da stavi tačku na brak nakon 24 godine ljubavi, te priznala da tri godine ne žive zajedno u dvorcu u Beču.

Republika

Foto: Dragan Kadic, Instagram

Draganin i Tonijev dvorac u Beču, u kom ona sada živi

U međuvremenu su isplivale informacije da je Toni u vezi sa 15 godina mlađom doktorkom iz Hrvatske, sa kojim živi u Nemačkoj. Osim ovoga, Toni je prošle godine kupio vilu u Opatiji, koju navodno posećuje sa svojom ljubavnicom.

Republika

Foto: INSTAGRAM.COM

Tonijeva vila u Opatiji

Iako sada živi u luksuzu, Toni je imao skromne početke. On je odrastao u selu Šimići, nedaleko od Banjaluke. On je nedavno u društvu sina posetio porodični dom, odakle su i objavili fotografije na društvenim mrežama. 

Dragana je, inače, otvorila dušu za hrvatske medije i progovorila o Tonijevim skromnim počecima.

- Toni je bio normalan čovek. To mi je bilo potrebno, to i da osnujem porodicu. To sam tražila, a za ostalo sam znala da ću moći. Uvek sam sve sama mogla. On je bio lep momak, vozio moćan auto, kao i svi ovde (Beč). Nema stan, OK, zaradićemo ga. Cela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta ‘lokomotiva’, kako me zove moja ekipa. On je umeo pratiti me i zajedno smo mnogo toga napravili, ali rizikovala sam puno - kaže Dragana.

- Imala sam 32 godine. Htela sam decu i nekoga ko nije s estrade. Nisam ni puno birala. Pokazalo se da nisam pogrešila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti. Zadovoljna sam, imam dvoje divne dece. I dalje radim kao da nemam ništa jer smatram da čoveek treba raditi, a u ovom trenutku radim da bih drugima pomogla - rekla je ona za "24sata.hr".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading