POKRENUTA ZABRANA ZA DESINGERICU U HRVATSKOJ: Usledio ŠOK OBRT, reper napravio HAOS!

Autor:

Zabava

14.12.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi detalji zabrane Desingerice u Hrvatskoj!

POKRENUTA ZABRANA ZA DESINGERICU U HRVATSKOJ: Usledio ŠOK OBRT, reper napravio HAOS!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Kontroverzni srpski reper, Dragomir Despić Designerica, nedavno je postao predmet oštrih kritika nakon što je izazvao skandalozan incident tokom nastupa na hrvatskom primorju. Naime, Despić je izazvao buru nezadovoljstva među lokalnim stanovništvom nakon što je tokom nastupa tamošnju omladinu "lupao" patikom po glavi. Ovaj incident je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama i pokrenuo raspravu o "zabrani turbo-folka u Hrvatskoj".

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dragomir Despić Desingerica

 

Unatoč kontroverzi koju je izazvao svojim nedoličnim ponašanjem, Despić je uspeo da se popne na vrh trending liste u Hrvatskoj. Samo dan nakon objavljivanja nove pesme, "Ccuti", koju izvodi zajedno sa pevačicom Zerom, pesma je postala hit na Jujtubu. U roku od 24 sata, pesmu je preslušalo čak milion ljudi, a spot je skupio milion pregleda. Ova numera se takođe našla na drugom mestu trending liste u Srbiji.

Reakcije javnosti na ovaj skandalozan incident su bile burne, posebno među Riječanima i Opatijcima. Na društvenim mrežama su izrazili svoje nezadovoljstvo gostovanjem kontroverznog trepera, a posebno im je zasmetalo njegovo ponašanje kako na sceni, tako i u klubu. Ovaj događaj je izazvao široku debatu o prihvatljivosti takvog ponašanja i izvođenja turbo-folka u Hrvatskoj.

Foto: Republika.rs

Dragomir Despić Desingerica

 

Desingerica se još uvek nije oglasio po pitanju ovoga za medije, mada on vrlo otvoreno govori da muzika treba da spaja ljude, a ne da ih razvdaja. On je u više navrata govorio da je za muzičku karijeru spreman na sve, tako da mu neka odstupanja iz njegovog okvira ne padaju teško. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading