LUPAO HRVATE PO GLAVI, ONI TRAŽILI JOŠ! Desingerica izazvao pometnju u Opatiji: PUBLIKA U DELIRIJUMU, šokantne scene!

Autor:

Zabava

11.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica zaludeo hrvatsku omladinu, dok stariji žele da ga zabrane!

LUPAO HRVATE PO GLAVI, ONI TRAŽILI JOŠ!  Desingerica izazvao pometnju u Opatiji: PUBLIKA U DELIRIJUMU, šokantne scene!

Foto: Youtube.com printscreen/BakaPrase

Desingerica

Dragomir Despić Desingerica izazvao je pravu pometnju u Hrvatskoj posle nesvakidašnjeg nastupa koji je za vikend održao u jednom klubu u Rijeci, zbog čega je u tim krajevima podignuta "buna protiv turbo folka".

Republika

Foto: printscreen/TikTok

Desingerica

Naime, iako je publika, koju su većinskim delom činili mladi, pala u trans na nastupu, Riječani i Opatijci su na društvenim mrežama izrazili nezadovoljstvo Desingericinim gostovanjem u jednom od najpoznatijih klubova u tom kraju. Ako je suditi po komentarima koji su se proširili mrežama, Hrvatima je najviše zasmetalo ponašanje Despića u klubu, na sceni, u toku nastupa.

Usprkos tome što je napunio jedan od najvećih klubova Rijeke i okoline, izazvao je i gomilu negativnih komentara. Korisnicima društvenih mreža nije se svidela haotična atmosfera koja je zavladala noćnim klubom dok je izvodio svoje naveće hitove"Ccokolada", a posebno ih je iznenadilo ponašanje Desingerice koji je na unikatan način "komunicirao" s fanovima.

Republika

Foto: Republika.rs

Desingerica

Ovakav performans zgorzio je njihovu javnost, makar one starije koji nisu bili na nastupu, pa se prema pisanju portala fiuman.hr, u jednoj se opatijskoj Fejsbuk grupi povela i politička rasprava o "zabrani turbo folka u Opatiji”.

Inače, Desingerica je postao prepoznatljiv u javnosti po svojim kontroverznim nastupima, na kojima se, malo je reći, dešavaju razne oskudne stvari, a nedavno je u jednom intervju prisetio krajnje bizarne scene.

Republika

Foto: printscreen/TikTok

Desingerica odvaljen od života

 Znači, ja nastupam, znojav ceo, one se ono: "Ah", uzdišu... Uzme, pa mi poliže znoj, brate mili! Ja se okrećem ka njoj, vrišti, baš ono... Pa mi ono, brate, poliže ti taj sav znoj, ja ne verujem šta se dešava - istakao je kontroverzni reper u snimku koji je postao viralan na socijalnoj platformi TikTok.

Podsetimo, sredinom avgusta gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković zabranio je nastupe Desingerice i Pljugice u Banjaluci, zbog čega je Despić ušao i u javni rat sa njim.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading