DEVOJKA MU LIŽE ZNOJ SA GOLOG TELA: Desingerica u novom SKANDALU, javno otkriveni ŠOK DETALJI sa nastupa (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

25.11.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ne prestaje da šokira javnost!

DEVOJKA MU LIŽE ZNOJ SA GOLOG TELA: Desingerica u novom SKANDALU, javno otkriveni ŠOK DETALJI sa nastupa (VIDEO)

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Desingerica

Reper Dragomir Despić, poznatiji pod nadimkom Desingerica, postao je prepoznatljiv u javnosti po svojim kontroverznim nastupima, na kojima se, malo je reći, dešavaju razne oskudne stvari, a sada se u jednom intervju prisetio krajnje bizarne scene.

Naime, Desingerica se prisetio momenta kada mu je nepoznata devojka lizala znoj sa golog tela, dok je pevao pred prepunim klubom.

- Znači, ja nastupam, znojav ceo, one se ono: "Ah", uzdišu... Uzme, pa mi poliže znoj, brate mili! Ja se okrećem ka njoj, vrišti, baš ono... Pa mi ono, brate, poliže ti taj sav znoj, ja ne verujem šta se dešava - istakao je kontroverzni reper u snimku koji je postao viralan na socijalnoj platformi TikTok.

Podsećenja radi, kako je Republika danas pisala, Desingerica se našao u krajnje šokantnom stanju. Naime, kako se može videti na snimku koji kruži društvenim mrežama, poznati "baja" povraćao je nasred ulice ispred jenog prestoničkog hotela jer se, sudeći po reakcijama ljudi oko njega, urnisao od alkohola.

Detaljnije možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading