SKANDALOZNO! Mališani SKAČU po stolovima uz Desingericu i OPONAŠAJU ga uz BRUTALNE reči, GDE SU RODITELJI? (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.11.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica ponovo u centru skandala!

SKANDALOZNO! Mališani SKAČU po stolovima uz Desingericu i OPONAŠAJU ga uz BRUTALNE reči, GDE SU RODITELJI? (VIDEO)

Foto: Republika TV

Kontroverzni pevač Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, postao je veoma popularan među mališanima u Hrvatskoj, sudeći po najnovijim videima koji kruže društvenim mrežama.

Desingerica je široj javnosti zapao za oko zbog svog ekscentričnog i često diskutabilnog ponašanja na svojim nastupima. Od polivanja pivom, do lupanja publike patikom o glavu, samo su neki od poteza koji su izazvali burne reakcije u javnosti.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Desingerica

 

Iako je poznato da se Hrvati žestoko protive uplivu naše estrade u njihovo društvo, mladima na žurkama puštaju muziku upravo ovog kontroverznog pevača.

Klinci igrali po stolovima bosonogi, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama. 

 

 

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako di-džej na nekoj dečjoj proslavi mališanima pušta pesme upravo ovog izvođača, a oni, sa zalepljenim novcem na glavi, prave haos na stolu i pevaju je uglas. Komnetari su se nizali jedan za drugim:

- "Gde su roditelji?", "Eto, šta roditelji daju da deca gledaju i slušaju, strašno".

Ovaj video pokupio je brojne preglede i šerove, međutim, za sada komšije nisu komentarisale ovakav "ispad". Za sada nije poznato u kom gradu u Hrvatskoj je nastao ovaj video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading