DESINGERICI UGROŽENO ZDRAVLJE! Reper prikovan za krevet, ne može da STANE NA NOGE! Jeziv snimak (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

26.10.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv snimak kruži mrežama!

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, šokirao je svoje fanove svojom najnovijom objavom, u kojoj je obavestio javnost da se bori sa ozbiljnom bolešću - upalom pluća, te da je zbog toga primoran da otkaže sve nastupe do daljnjeg.

Naime, vest o Desingericinom zdravstvenom stanju je izazvala pravu buru reakcija među njegovim pratiocima, koji su do sada bili navikli na njegove kontroverzne tekstove i šokantne nastupe, međutim, kako je istakao, prinuđen je da se povuče sa scene i otkaže sve svoje nastupe u narednom periodu.


U video snimku koji je objavio na svom profilu, Despić je izneo sve detalje o svom zdravstvenom stanju. Sa vidno iscrpljenim izrazom lica govorio je o svojim simptomima i borbama sa upalom pluća.

- Ovakav ne mogu ni do toaleta - rekao je Desingerica, dok je u pozadini svirala njegova pesma koja je do sada izazvala brojne kontroverze.

Fanovi i pratioci ovog kontroverznog repera su izrazili svoju zabrinutost i podršku putem društvenih mreža. Mnogi su izrazili želju da se Desingerica što pre oporavi i vrati na scenu, dok su drugi apelovali na sve da se pridržavaju mera predostrožnosti kako bi se sprečilo širenje upale pluća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading