PORED IVANA MARINKOVIĆA, MILJANA I GOCA DELE JOŠ JEDNU STRAST: Pevačica prvi put progovorila o njenoj burnoj prošlosti!

Autor:

Zabava

14.05.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan otkrila je da je morala muškarca štiklom da odstrani od sebe.

PORED IVANA MARINKOVIĆA, MILJANA I GOCA DELE JOŠ JEDNU STRAST: Pevačica prvi put progovorila o njenoj burnoj prošlosti!

Foto: ST/D. KADIĆ,

Pevačica Goca Tržan ispričala je kako je na jednom nastupu dok je nastupala sa bivšom grupom ,,Tap 011" bila prinuđena da na muškarcu iz publike primeni silu. Naime, on je bio toliko navalentan, da je čak štiklu upotrebila. 

Foto: ATA Images

Goca Tržan

 

- To je blo pre deset godina. Pevala sam na mikrofon sa stalkom i u publici su se našli neki seoski mangupi koji su stajali ispred bine. Jedan od njih je cimnuo stalak i mikrofon me je udario u zube. Spustila sam se i rekla mu: "Nemoj to da radiš, stvarno nema potrebe za tim", ali on ja nastavio da se smeje i ponovo je cimao stalak, jedno dva puta - rekla je Goca za Kurir i dodala:

- Ja često nosim visoke štikle, imala sam ih i tad. Kako su mu šake bile na bini, ja sam u jednom trenutku mu skočila, sa obe noge, celom težinom iz sve snage na prste i na dlanove. Ubrzo je nestao iz publike tako da sam ga rešila. To je što je radio je bilo ekstremno nekulturno i nevaspitano - rekla je pevačica.

Očigledno da Miljana Kulić i Goca imaju više zajedničkih crta, budući da je poznato da je i rijaliti takmičarka bivšeg dečka udarila štiklom u glavu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading