ODMAH UZVRATIO BIVŠOJ! Aca Bulić progovorio o OPTUŽBI Maje Nikolić da je bio sa Gocom Tržan i da zbog njega RATUJU!

Autor:

Zabava

25.04.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca se oglasio i kratko odgovorio pevačici!

ODMAH UZVRATIO BIVŠOJ! Aca Bulić progovorio o OPTUŽBI Maje Nikolić da je bio sa Gocom Tržan i da zbog njega RATUJU!

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-stock

Pevačica Maja Nikolić je danas isprozivala koleginicu Gocu Tržan, za koju je izjavila da je ljubomorna na nju zbog profesionalnih uspeha, ali i ljubavnog života. Kako Maja tvrdi, Goca je ranije želela da bude sa muškarcem sa kojim je Nikolićeva bila.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Maja Nikolić

- Takođe, mrzi me i zbog toga što je svojevremeno čekala tri godine da raskinem svoju vezu s jednim muškarcem čije ime se vrti po novinama svakodnevno, jer je trenutno vezan za "Zadrugu", a nije u "Zadruzi", non-stop ga tamo pominju - rekla je Maja za Pink.rs, a svi su zaključili da se radi o Aci Buliću.

Republika

Foto: Youtube Printscreen, E-stock/Časlav Vukojčić

Maja Nikolić i Goca Tržan

Bulić, čije se ime svakodnevno pominje u "Zadruzi" zbog Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, odlučio je da stavi tačku na ove priče.

- Goca Tržan mi je uvek bila samo drugarica koju cenim i poštujem godinama - bilo je sve što je Bulić poručio za Pink.rs.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Aca Bulić

 

Podsetimo, Ivan Marinković je sa Anom pričao o Buliću i otkrio koliko je on pomogao Goci i njemu u životu, dok je Aca gostujući u emisiji "Pitam za druga" kratko prokomentarisao da je on Gocin prijatelj i da ima da kaže sve najbolje za nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading