BABA DEVOJKA, ZAVIDNA I LJUBOMORNA: Maja Nikolić ponovo udarila na Gocu Tržan, brutalno oplela po njoj: Ona je zabavljač, ne može da mi ni drži mikrofon!

Autor:

Zabava

28.04.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić ne prestaje sa uvredama na račun Goce Tržan.

BABA DEVOJKA, ZAVIDNA I LJUBOMORNA: Maja Nikolić ponovo udarila na Gocu Tržan, brutalno oplela po njoj: Ona je zabavljač, ne može da mi ni drži mikrofon!

Foto: instagram.com/gocatrzan, Promo foto

Medijski rat Maje Nikolić i Goce Tržan traje još uvek, a sada je Maja ponovo udarila na koleginicu i otkrila detalje njihovog odnosa.

- Goca je izašla iz naftalina, ne znam kako se za mene uhvatila. Bile smo uvek na: ''Zdravo, zdravo''. Ta njena izjava je neka stara izjava, ona je to ranije izjavljivala. Ja njene izjave ne shvatam ozbiljno. Ona nije meni ravna i ne mogu da komentarišem nekoga ko peva u falšu! l ne bi mogla ni da mi bude prateći vokal, ni da mi drži mikrofon. Goca je zabavljač i zvezda u pokušaju. Bila je zvezda dok je postojao "Tap 011". Naš konflikt datira od "Pinkovih zvezdica" kada je dete otpevalo moju pesmu ''Odlazim'', a Goca je rekla detetu da ne treba da peva moje pesme, jer su bezveze i nisu za to takmičenje. Ona je jedna baba devojka, zavidna i ljubomorna. Ne možeš nakon toliko nagrada da kažeš da ta pesma nije za takmičenje. Njene pesme imaju dva tona raspona. I to je to. Ja volim sve moje koleginice, meni je ona jako zabavna ličnost, ali ona nije merodavna da komentariše moj uspeh i moje nagrade... - poručila je Maja i dodala:

Foto: Youtube Printscreen, E-stock/Časlav Vukojčić

Maja Nikolić i Goca Tržan, medijski rat

- Ja bih ušla u "Zadrugu", a Goca ne može, nije mentalno jaka. Ona može samo preko novina da komentariše. Da treba da dođe ovde u emisiju i da se suoči sa mnom, ne bi mogla. Najviše volim da pričam o osobama koje su pored mene, tako da neka slobodno dođe u studio i neka sedne pored mene - rekla je Maja u emisiji ''Pitam za druga''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading