SRBIJA GORI, A RUŽIĆ SE BAHATI: ON I MILUN TODOROVIĆ PUKLI PO 20.000 EVRA ZA ODMOR! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

13.08.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

SRBIJA GORI, A RUŽIĆ SE BAHATI: ON I MILUN TODOROVIĆ PUKLI PO 20.000 EVRA ZA ODMOR! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Srpski telegraf, Tanjug/AP, Promo foto

Srpski telegraf u izdanju za utorak 13. avgust donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

UŽIVAJU ZA SVE PARE U LUKSUZNOM KOMPLEKSU NA PELEPONEZU! SRBIJA GORI, A RUŽIĆ SE BAHATI: ON I MILUN TODOROVIĆ PUKLI PO 20.000 EVRA ZA ODMOR

Dok opozicija divlja na protestima u nameri da blokira Srbiju, a režim tzv. kosovskog premijera Aljbina Kurtija pojačava provokacije u južnoj srpskoj pokrajini, pojedini funkcioneri se brčkaju i troše milione po ekskluzivnim letovalištima. Kako saznaje Srpski telegraf, poslanik SPS i bivši ministar prosvete Branko Ružić odmara se porodično u Grčkoj zajedno s Milunom Todorovićem, gradonačelnikom Čačka. A za svoja luksuziranja u vili s pet zvezdica na Peloponezu izdvojili su, verovali ili ne, po oko vrtoglavih 20.000 evra!

SRBIJA DOČEKALA OLIMPIJCE: Novakov govor dao krila za zlato

Turnir je bio dugačak i u našem nekom stilu pun uspona i padova. Težak momenat je bio nakon poraza od Australije, nismo ličili na sebe. Taj poraz nas je duboko dotakao i isprovocirao nešto u nama. Hvala i Novaku koji je došao da nas poseti. Bili smo u sobi, razmišljali šta i kako, a on ulazi. Održao je iskren govor od srca.

Ovako je juče naš zlatni vaterpolista Dušan Mandić posle sletanja na beogradski aerodrom opisao i otkrio jedan od ključnih detalja koji je možda prelomio sudbinu naših "delfina" na OI u Francuskoj.

 

LAŽNI EKOLOZI PRIZNALI ZAŠTO SU BLOKIRALI PRUGE I PUTEVE! OPOZICIONARI SKINULI MASKE: HOĆE DA UNIŠTE SRPSKU PRIVREDU I DRŽAVU

Lažni ekolozi, koji se bore da spreče eksploataciju litijuma, skinuli su maske. Zlatko Kokanović iz udruženja Ne damo Jadar i protivnik iskopavanja litijuma, čije imanje nije u zoni rudnika, otvoreno je priznao da im je jedini cilj da unište srpsku privredu i državu i time potvrdio ono o čemu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio pre dva dana.

Kokanović je potvrdno odgovorio novinaru N1 koji je napomenuo da ih je predsednik Aleksandar Vučić optužio da su blokadom pruga želeli da nanesu ekonomsku štetu državi.

DOK TRAJE ISTRAGA GAZDE "S KLUBA" KRENULE U KAMPANJU: PLAĆAJU REKLAMU TOBOGANA SMRTI

"S klub" u Jakovu počeo je da angažuje influensere da reklamiraju tobogan na kome je nedavno poginuo Danilo Ivaneža (19)! Nesrećni mladić je preminuo 23. jula nakon što je u nerazjašnjenim okolnostima pao s tobogana 16. jula i povodom ove tragedije pokrenuta je istraga.

To očigledno nije sprečilo gazde ovog akva-parka da krenu u "reklamnu kampanju".

BIZARNO: Otac Nadice Ademov doživeo kliničku smrt

Folk zvezda Nadica Ademov uživa u drugoj trudnoći, koja je usledila šest meseci posle prvog porođaja, kada je dobila ćerku Melinu, a sada željno iščekuju dečaka, kom se posebno raduje pevačicin otac Džulijan, ponosni deda koji je, otkriva ona, doživeo kliničku smrt, te se probudio u mrtvačkoj komori. Naime, Nadica je do detalja opisala ovaj tragičan događaj, sa, na kraju, srećnim završetkom.

Nadicin otac Džulijan Ademov je, naime, davne 1999. doživeo tešku saobraćajnu nesreću, posle koje je upao u komu, da bi ga posle nekoliko dana lekari proglasili mrtvim. Po protokolu mu je telo prebačeno u bolničku mrtvačnicu, da bi se nekoliko sati kasnije ispostavilo da je živ.

Republika

Foto: Srpski telegraf

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading