VUČIĆ POTVRDIO: Uplaćuju stotine miliona evra da me sruše! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! POKLON DODATAK: Tajni dosije srpske mafije!

Autor:

Vesti

18.08.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

VUČIĆ POTVRDIO: Uplaćuju stotine miliona evra da me sruše! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! POKLON DODATAK: Tajni dosije srpske mafije!

Foto: ATAImages

Srpski telegraf u izdanju za nedelju 18. avgust donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Poklanjamo vam specijalni dodatak: Tajni dosije srpske mafije!

ZAVERA U AMERICI! Nestalo telo atentatora na Trampa!

Telo Trampovog atentatora, Tomasa Metjua Kruksa je nestalo, otkrio je republikanski kongresmen u izveštaju koji optužuje FBI.

Klej Higins, republikanac iz Luizijane, koji je imenovan u kongresnu radnu grupu koja razmatra pokušaj atentata, pokušao je da vidi Kruksovo telo 5. avgusta, kao deo svoje lične inspekcije, koja je, kako je naveo, trebalo da pruži odgovore na mnoga pitanja.

VUČIĆ POTVRDIO: Uplaćuju stotine miliona evra da me sruše!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da je tokom prošle i ove godine u Srbiju ušla rekordna svota novca nevladinim organizacijama (NVO) koje imaju za cilj rušenje njega, navodeći da je reč o desetinama ili čak stotinama miliona evra.

INTERVJU: TRŽIŠTE OD ČAK 450.000.000 LJUDI ČEKA FIRME IZ SRBIJE!

Odnos Meksika i Srbije je veoma pozitivan, ali ima prostora za unapređenje saradnje. Srpske kompanije preko Meksika, 12. najveće ekonomije na svetu, imaju priliku da izađu na tržište od 450 miliona potrošača u Severnoj Americi.

Ovo u razgovoru za Srpski telegraf kaže Karlos Feliks Korona, ambasador Meksika u Beogradu, uz poruku da njegova država ostaje dosledna u politici poštovanja teritorijalnog integriteta Srbije u vezi s Kosovom i Metohijom, a prijateljstvo je pokazala i uzdržanošću na sednici Generalne skupštine UN, kada se glasalo o rezoluciji o Srebrenici.

SAHRANJEN SINIŠA PAVIĆ: Piši pod ordever, Lepa Brena za 4 osobe

Slavni scenarista Siniša Pavić preminuo je prekjuče u selu Vlasotince u 92. godini života. Napisao je scenarija za neka od najpoznatijih domaćih serija, poput "Srećnih ljudi", "Vrućeg vetra", "Bele lađe", "Porodičnog blaga", a brojni citati iz pomenutih ostvarenja pamte se i dan-danas. Posle Šurde, usledio je i lik Srećka Šojića, koga je igrao legendarni Milan Lane Gutović. Prvi deo filma "Tesna koža" snimljen je 1982, a i danas važi za jedan od najpopularnijih domaćih komedija. "Piši pod ordever: Lepa Brena za četiri osobe", citat je iz pomenutog filma koji je osvojio srca publike, pored onih: "Štedela paru na paru, jela koske i kačamak, pušila najgoru krdžu - i šta sam uštedela? Ništa!", zatim "Imala si, bre, lepe obrve ko majmun!" i drugih.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 18. avgust 2024. godine

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marija

18.08.2024 07:03

Predsednice narod je uz vas , ne brinite

Veljko M

18.08.2024 07:11

Ništa im to neće pomoći. Dok Vučića podržava ovoliki broj građana u Srbiji, on može da nakrivi kapu i da zlobnicima prkosi.

Nešo N

18.08.2024 07:13

Nikako da ova naša opozicija shvati da se vlast u Srbiji osvaja voljom naroda na izborima, a ne na ulici uz potrebu nasilja.