DANAS ZNATNO PRIJATNIJE VREME: Evo gde će biti oblaka!

Autor:

Vesti

04.08.2024

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperatura oko 30°C

DANAS ZNATNO PRIJATNIJE VREME: Evo gde će biti oblaka!

Foto: ST/Tamara Pavišić

U nedelju se u Srbiji očekuje sunčano i toplo vreme, uz dnevni razvoj oblačnosti. Na severu zemlje se ipak očekuje nešto više oblaka, ali se ne očekuju padavine. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, što će dodatno doprineti osećaju prijatnosti tokom dana. Jutarnja temperatura će se kretati od 11 do 17°C, dok se maksimalna dnevna temperatura očekuje u rasponu od 28 do 32°C, pružajući idealne uslove za boravak napolju i uživanje u toplom vremenu.

Beograd: Sunčano uz dnevni razvoj oblačnosti

U glavnom gradu, Beogradu, takođe se očekuje sunčano vreme uz dnevni razvoj oblačnosti. Jutarnja temperatura biće oko 17°C, dok će maksimalna dnevna temperatura dostići 29°C. Slab do umeren severozapadni vetar dodatno će osvežiti atmosferu i pružiti prijatan osećaj tokom dana. Ovakva vremenska prognoza idealna je za šetnju gradom, posetu parkovima ili uživanje u kafićima sa baštama.

S obzirom na ovakve vremenske prilike, važno je obratiti pažnju na adekvatno odevanje i zaštitu od sunca, posebno tokom najtoplijeg dela dana. Takođe, preporučuje se unošenje dovoljne količine tečnosti kako bi se organizam adekvatno hidrirao usled visokih temperatura.

Očekuje se da će ovo sunčano i toplo vreme u nedelju mnogima pružiti priliku za relaksaciju i uživanje u prirodi ili omiljenim aktivnostima na otvorenom.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading