GOREĆE ZEMLJA NA 37 STEPENI, A ONDA PLJUSKOVI! Očekuje se i GRAD!

Autor:

Vesti

18.07.2024

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperature od 17 do 37 stepeni.

GOREĆE ZEMLJA NA 37 STEPENI, A ONDA PLJUSKOVI! Očekuje se i GRAD!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Tanjug/J. ILIĆ, Republika, Shutterstock

Danas će u prvom delu dana u našoj zemlji biti pretežno sunćano, dok se sredinom dana i posle podne očekuje promenljivo oblačno vreme, nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno biti izraženiji uz grad i jak ili olujni vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Kako se navodi, van grmljavinskih razvoja, vetar će biti slab do umeren, pretežno severozapadni, temperature od 17 do 37 stepeni.

U glavnom gradu u prvom delu dana pretežno sunčano, sredinom dana i posle podne promenljivo oblačno sa pojavom lokalnih pljuskova sa grmljavinom i temperaturama od 21 do 34 stepeni.

U narednih sedam dana očekuje se postepeno slabljenje intenziteta toplotnog talasa, ali i povećanje nestabilnosti, pa se uz duže sunčane intervale tokom dana očekuje i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, koji će ponegde biti intenzivni uz grad i jak ili olujni vetar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading