SUNCE NA SEVERU, U OSTALIM DELOVIMA ZEMLJE KIŠA! Evo kada nas očekuje razvedravanje u celoj Srbiji!

Autor:

Vesti

14.06.2024

05:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperature do 27 stepeni!

SUNCE NA SEVERU, U OSTALIM DELOVIMA ZEMLJE KIŠA! Evo kada nas očekuje razvedravanje u celoj Srbiji!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, shutterstock

U petak nas očekuje promenljivo vreme širom Srbije, sa različitim vremenskim prilikama u zavisnosti od regiona. Na severu zemlje možemo očekivati suvo vreme sa pretežno sunčanim ili umereno oblačnim intervalima. S druge strane, ostali delovi zemlje biće podložni promenljivim vremenskim uslovima, sa mogućim kišom i pljuskovima praćenim grmljavinom, naročito tokom jutarnjih i pre podnevnih časova. Međutim, krajem dana i uveče očekuje se razvedravanje u svim predelima.

Temperaturna prognoza

Jutarnje temperature u petak kretaće se od 13 do 19°C, dok će maksimalne dnevne vrednosti biti u rasponu od 23 do 27°C. U glavnom gradu, Beogradu, takođe nas očekuje suvo vreme sa sunčanim periodima. Jutarnja temperatura biće oko 15°C, dok će maksimalna dnevna vrednost iznositi 25°C.

Vetar u Srbiji

U celoj zemlji očekuje se slab do umeren severozapadni vetar, doprinoseći dodatnom osećaju svežine. S obzirom na različite vremenske prilike u različitim delovima Srbije, preporučuje se da građani budu pripremljeni na promenljive vremenske uslove i da se adekvatno obuku prema prognozi za svoj region.

Ova prognoza nam ukazuje na raznolikost vremenskih prilika širom Srbije u petak, ističući potrebu za pažljivim praćenjem vremenske situacije u svojoj lokalnoj sredini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading