PRE PODNE SUNČANO I TOPLO, A POPODNE PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM: Temperatura promenljiva tokom celog dana!

Autor:

Vesti

13.06.2024

06:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperature će se kretati do 33 stepena.

PRE PODNE SUNČANO I TOPLO, A POPODNE PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM: Temperatura promenljiva tokom celog dana!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović; J.iLIĆ

Prema vremenskoj prognozi za četvrtak 13. jun 2024. godine, očekuje se sunčano vreme uz relativno sveže temperature tokom jutra, dok se u popodnevnim časovima očekuju česti pljuskovi i kiša. Temperature će biti nešto više u poređenju sa prethodnim danom, sa minimalnom od 12 do 17 stepeni i maksimalnom od 23 do 33 stepeni.

Prognoza za Vojvodinu

U Vojvodini će biti svežije nego u ostalim delovima zemlje, sa češćim pljuskovima i grmljavinom u popodnevnim časovima. Najniža temperatura biće od 13 do 15 stepeni, dok će najviša dostizati od 23 do 25 stepeni.

Vremenska prognoza za petak 14. jun 2024. godine

Za petak 14. juna najavljuju se duži sunčani periodi, ali se očekuju i pljuskovi praćeni grmljavinom u pojedinim delovima Srbije. Minimalna temperatura kretaće se od 14 do 17 stepeni, dok će maksimalna biti od 23 do 27 stepeni.

Prognoza za vikend

Za vikend se očekuje pretežno sunčano vreme, dok se za iduću sedmicu najavljuje postepeni porast temperatura, a već od nedelje se predviđaju vrućine.

Očekivano poboljšanje vremenskih uslova tokom petka i vikenda pružaće priliku građanima da uživaju u sunčanim intervalima, dok će se vikend iskoristiti za aktivnosti na otvorenom. Međutim, treba obratiti pažnju na nagli porast temperatura koji se predviđa za narednu sedmicu, kako bi se preduzele odgovarajuće mere opreza protiv vrućina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading