PRE PODNE SUNČANO I TOPLO, A POPODNE...: Temperatura čak do 35 stepeni!

Autor:

Vesti

12.06.2024

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperatura će biti viša u odnosu na prethodni dan.

PRE PODNE SUNČANO I TOPLO, A POPODNE...: Temperatura čak do 35 stepeni!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, shutterstock

Prema vremenskoj prognozi za sredu 12. jun 2024. godine očekuje se sunčano i toplo vreme sa čestom pojavom kiše i pljuskova u popodnevnim časovima.

Temperatura će biti viša u odnosu na prethodni dan, sa minimalnom temperaturom koja će se kretati od 14 do 18 stepeni, dok će maksimalna temperatura biti u rasponu od 20 do čak 35 stepeni.


Specifičnosti vremenske prognoze po regionima

U Vojvodini se očekuje izuzetno toplo vreme sa češćim pojavama pljuskova i grmljavine u popodnevnim časovima. Najniža temperatura biće od 14 do 17 stepeni, dok će najviša dostizati od 20 do 26 stepeni, što će stvoriti veoma visoke temperature u ovom delu zemlje.

Vremenska prognoza za četvrtak 13. jun 2024. godine

Za četvrtak 13. juna očekuju se duži sunčani periodi, ali se ipak prognoziraju i pojave pljuskova praćenih grmljavinom u pojedinim delovima Srbije. Minimalna temperatura biće u rasponu od 12 do 17 stepeni, dok će maksimalna temperatura dostizati od 22 do 33 stepena.

Vremenska prognoza za petak i vikend

Petak donosi sveže i oblačno vreme sa kišom i pljuskovima, ali se za vikend očekuje poboljšanje vremena uz porast temperature.

Uz ove prognoze, važno je da građani budu obazrivi i prilagode svoje aktivnosti vremenskim uslovima kako bi se adekvatno zaštitili od mogućih nepogoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading