NIŠTA VIŠE OD POKUŠAJA RUŠENJA VUČIĆA NA ULICI! Ministar Đorđe Milićević objasnio šta se krije iza "ekoloških" protesta u Srbiji

Autor:

Vesti

08.08.2024

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jedino što im je preostalo su poruke mržnje, nasilni protesti i pokušaj uličnog rušenja vlasti uz pomoć stranih centara moći"

NIŠTA VIŠE OD POKUŠAJA RUŠENJA VUČIĆA NA ULICI! Ministar Đorđe Milićević objasnio šta se krije iza "ekoloških" protesta u Srbiji

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ministar Đorđe Milićević oglasio se danas povodom uličnih protesta koji su najavljeni u Beogradu. Prosleđujemo pisanu izjavu ministra:

"Protesti zakazani za subotu u Beogradu, nisu nikakav skup usmeren ka legitimnoj borbi za zaštitu životne sredine, nego su isključivo politički motivisani sa jednim jedinim ciljem  - rušenje predsednika Republike Aleksandra Vučića i Vlade Srbije na ulici i uličarskim metodama, a mimo izbora i suprotno legitimnoj volji većine građana Srbije

Uostalom, predsednik Republike javno je ponudio opoziciji raspisivanje referenduma o poverenju, ali je jasno zašto oni takav referendum ne žele da prihvate. Svesni su koliko i kakvo poverenje u narodu uživa Aleksandar Vučić i stoga se opravdano plaše još jednog fijaska na eventualnom izjašnjavanju građana. Jedino što im je preostalo su poruke mržnje, nasilni protesti i pokušaj uličnog rušenja vlasti uz pomoć stranih centara moći.

Apelujem na narod da ne naseda na laži i manipulacije samozvanih opozicionara, već da jasno i racionalno razluči ko konstantno, predano i odlučno radi na prosperitetu Srbije a ko za račun stranih sponzora i zarad sitnih ličnih interesa urušava svaki napredak naše zemlje. 
Srbija ne sme da stane! Srbija mora da napreduje i da se razvija u interesu sve naše dece, a u inat onima koji bi da je ponovo zaustave, pljačkaju i siromaše. 

Kao ministar u Vladi Republike Srbije, i kao poptredsednik Socijalističke partije Srbije, ističem apsolutnu podršku predsedniku Republike u politici koju vodi, uključujući i najavljenu stručnu raspravu i odgovoran pristup zaštiti životne sredine kada je u pitanju rudarenje jadarita u našoj zemlji.", izjavio je ministar Milićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading