OD SUTRA RADOVI NA DVE BITNE DEONICE: Bitno upozorenje za vozače!

Autor:

Vesti

28.09.2024

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozače se poziva na oprez i poštovanje privremene signalizacije kako bi se obezbedila bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

OD SUTRA RADOVI NA DVE BITNE DEONICE: Bitno upozorenje za vozače!

Foto: pixabay.com

Preduzeće "Putevi Srbije" najavilo je planirane radove na deonicama puta Kuzmin-Ruma i Beograd-Obrenovac, koji će trajati od sutra do 5. oktobra. Vozače su upozorili na preusmeravanje saobraćaja tokom ovih radova.

Radovi na putu Kuzmin-Ruma

Od 29. septembra do 1. oktobra, putari će obeležavati središnje i leve ivične linije na putu između Kuzmina i Rume, u oba smera. U zoni radova, preticajna saobraćajna traka će biti zatvorena u dužini do pet kilometara, dok će vozila biti preusmeravana u voznu saobraćajnu traku uz odgovarajuću signalizaciju.

Radovi na putu Beograd-Obrenovac

Na deonici Umka – Duboko državnog puta Beograd – Obrenovac, od 30. septembra do 5. oktobra, od 7 do 17 časova, predviđena je popravka oštećenog asfalta u zoni klizišta. Saobraćaj će biti organizovan naizmeničnim propuštanjem vozila kako bi se omogućilo nesmetano odvijanje saobraćaja.

Ovi radovi predstavljaju važan korak u održavanju i unapređenju putne infrastrukture u Srbiji. Vozače se poziva na oprez i poštovanje privremene signalizacije kako bi se obezbedila bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Preduzeće "Putevi Srbije" ističe važnost redovnog održavanja puteva kako bi se obezbedila sigurna vožnja i smanjio rizik od saobraćajnih nezgoda. Ovi radovi su deo šire strategije ulaganja u putnu infrastrukturu širom zemlje kako bi se omogućila efikasnija povezanost gradova i regiona.

Vozače se poziva na praćenje saobraćajnih informacija i planiranje putovanja u skladu sa najavljenim radovima kako bi se izbegle nepotrebne gužve i neugodnosti tokom vožnje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading