VOZAČI, OPREZ! Radovi na auto-putu u Beogradu od danas, biće zatvorene vozne trake!

Autor:

Vesti

13.09.2024

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove informacije morate da znate pre polaska na put!

VOZAČI, OPREZ! Radovi na auto-putu u Beogradu od danas, biće zatvorene vozne trake!

Foto: pexels.com

JP Putevi Srbije obaveštavaju javnost da će od danas do 19. septembra biti obavljeni radovi na rehabilitaciji kolovoza na deonici autoputa Beograd - petlja Aerodrom, u smeru ka Šidu. Vozna i zaustavna traka će u smeru ka Šidu biti zatvorene, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom u smeru kretanja i preticajnom trakom suprotnog smera.

Prilagođavanje brzine i poštovanje saobraćajne signalizacije

JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju. Ovo je važno kako bi se obezbedila sigurnost svih učesnika u saobraćaju tokom izvođenja radova.


Tokom izvođenja radova, LUKOIL pumpa neće biti u funkciji. Vozači treba da imaju to na umu prilikom planiranja putovanja i da se pobrinu da imaju dovoljno goriva pre ulaska na deonicu autoputa gde se obavljaju radovi.

Normalan saobraćaj na petljama Aerodrom i Beograd

Važno je napomenuti da će saobraćaj na petljama Aerodrom i Beograd ostati nepromenjen i odvijaće se ustaljenim režimom, bez obzira na radove na autoputu.


U periodu izvođenja radova na autoputu Beograd - petlja Aerodrom, vozači su pozvani da budu posebno oprezni i da poštuju sve privremene saobraćajne mere kako bi se obezbedila sigurnost svih učesnika u saobraćaju. JP Putevi Srbije se zahvaljuju na razumevanju i saradnji u ovoj važnoj fazi održavanja infrastrukture.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading