VELIKE PROMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG RADOVA! Na relaciji Novi Sad-Beograd novi režim do 1. oktobra

Autor:

Vesti

16.09.2024

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važne informacije za sve vozače

VELIKE PROMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG RADOVA! Na relaciji Novi Sad-Beograd novi režim do 1. oktobra

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Na auto-putu E-763, petlja Ub - petlja Lajkovac, u smeru ka Beogradu, danas od 8 do 18 časova izvode se  radovi na ugradnji portala za znakove sa promenljivom signalizacijom, a saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Kovilj – petlja Novi Sad jug, od danas do 1. oktobra izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza sve tri saobraćajne trake u smeru Beograd-Novi Sad, a u zoni radova saobraćaj će biti obustavljen u smeru Beograd-Novi Sad i odvijaće se dvosmerno u smeru Novi Sad-Beograd, u dužini od 5 kilometara.

Na putu Zmajevo - Sirig, od ulaza u Zmajevo iz pravca Vrbasa do petlje na auto-putu E-75, na snazi je obustava saobraćaja, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, do 25. septembra.

Alternativni pravci su: Zmajevo - Ravno Selo - Despotovo - Silbaš - B.Petrovac - Rumenka - Novi Sad - auto-put E-75.

Na auto-putu E-75, Predejane – Vladičin han, vijadukt Momin kamen, ka Nišu, do 21. septembra izmenjen je režima saobraćaja zbog radova na zameni dilatacija. 

Saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

U naselju Vrba, kod Vrnjačke Banje, od danas je izmenjen režim saobraćaja zbog radova na izgradnji kružnog toka. 

Saobraćaj će se odvijati devijacijom u dužini od 400 metara, dvosmerno, uz ograničenje brzine na 40 km/h, povećanu opreznost i zabranu preticanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading