MISICU SRPSKOG POREKLA MUŽ SAMLEO U BLENDERU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

13.09.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

MISICU SRPSKOG POREKLA MUŽ SAMLEO U BLENDERU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Kristina Joksimovic/Instagram

Srpski telegraf u izdanju za petak, 13. septembar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

VIDEO SAM UŽAS I MASAKR - Ispovest policajca koji je prvi ušao u "Ribnikar"

Igor Avramović (29) je prvi policajac koji je opisao užas od 3. maja prošle godine, kada je Kosta Kecmanović izvršio masakr u školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. On je s kolegama prvi ušao na poprište nezapamćenog zločina, u školu i u učionicu smrti, gde je dečak-monstrum ubio devet drugova i čuvara škole.

- Videli smo sav taj užas i masakr koji se dogodio. Kada smo došli, nismo znali o čemu se radi. S desne strane kod ulaza zatekli smo čuvara koji je ležao na leđima. S leve strane ležala je devojčica upucana u glavu, jedna devojčica je bila za stolom, a ispod stola treća. Krvi je bilo svuda. U učionici sam video ostalu decu, neka od njih su još bila živa. To je za nas bio veliki šok, užasan prizor i ogroman stres. Nedajbože da se to više ikome desi. Svi smo bili potišteni - rekao je Avramović.

MISICU SRPSKOG POREKLA MUŽ SAMLEO U BLENDERU

Prelepu Kristinu Joksimović (38) usmrtio suprug Tomas (41) i njeno telo uklonio na monstruozan način Jedan do najmonstruoznijih zločina u Švajcarskoj otkriven je posle priznanja Tomasa (41) da je ubio suprugu srpskog porekla manekenku Kristinu Joksimović (38). On je prekjuče očekivao da će mu to priznaje pomoći da izađe iz pritvora, ali je Federalni sud u Lozani odbio taj njegov zahtev. Tada je isplivala jeziva priča. Bivša finalistkinja za mis Švajcarske je zadavljena i raskomadana ubodnom testerom i baštenskim makazama pre nego što ju je muž samleo u blenderu!

ALEKSANDAR VUČIĆ PRIMIO PARAOLIMPIJCE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je primio učesnike Paraolimpijskih igara u Parizu i članove njihovih stručnih štabova. Srbija je na ovogodišnjim Paraolimpijskim igrama ostvarila zapažen uspeh, osvojivši ukupno šest medalja.

- Veliko hvala i dobro došli u svoju kuću. Ovde uvek da obeležimo vaše rezultate, trud i borbenost. Medijski nikada ovako nije bilo prikazano u svetu kako ste se borili. Ponosan sam na svakog od vas. Na sve što ste doneli svojoj Srbiji i nama. Ne samo što ste nas učinili ponosnima već ste doneli rezultate koji će ostati. Ovo su dokazi da nema nepremostivih prepreka - poručio je Vučić

TEŠKO POLITIKANSTVO OPOZICIONARA PO SVIM PITANJIMA: CELA PLANETA HVALI RAFALE

Zamenik lidera Stranke slobode i pravde otišao u Francusku da pljuje aranžman o kupovini moćnih aviona. Ceo svet hvali savremene francuske višenamenske borbene avione rafal, uz ocene da bi svaka avijacija volela da ih ima u svojoj floti. I dok je za mnoge države to pusta želja, za Vojsku Srbije to postaje stvarnost, pošto je posle dve i po godine pregovora, a tokom susreta predsednika Francuske Emanuela Makrona i prvog čoveka Srbije Aleksandra Vučića u Beogradu krajem avgusta, zaključen sporazum o nabavci novih 12 rafala (Hrvatska je, primera radi, uspela samo da kupi polovne).
 

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 13. septembar

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading