OVO JE MUŽ KOJI JE BRUTALNO UBIO POZNATU MANEKENKU KRISTINU JOKSIMOVIĆ! Na zajedničkim fotografijama bili nasmejani, ništa nije slutilo na ZLOČIN (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

12.09.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskasapljeno telo Kristine Joksimović otkriveno je u noći 13. februara

OVO JE MUŽ KOJI JE BRUTALNO UBIO POZNATU MANEKENKU KRISTINU JOKSIMOVIĆ! Na zajedničkim fotografijama bili nasmejani, ništa nije slutilo na ZLOČIN (FOTO/VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Bivšu miss Švajcarske Kristinu Joksimović zadavio je na smrt i divljački raskomadao njen suprug, koji je potom samleo njene ostatke u blenderu, otkrili su švajcarski zvaničnici.

Kristina Joksimović (38), pronađena je mrtva u svom domu u februaru u Biningenu, u blizini grada Bazela u Švajcarskoj.

Foto: printscreen/instagram

Kristina Joksimović sa suprugom "Tomasom", sa kojim ima dve ćerke

 

Njen 41-godišnji suprug, koji se u izveštajima lokalnih medija imenuje samo kao "Tomas", priveden je, ali je podneo žalbu, kako bi bio pušten, što je u sredu odbio savezni sud zemlje u Lozani nakon što je priznao ubistvo.

U presudi, koja je otkrila užasne nove detalje o ubistvu, navodi se da je istraga koja je u toku otkrila "konkretne indikacije mentalne bolesti" u slučaju, navodi švajcarski list BZ Basel.

Foto: printscreen/instagram

Ubijena misica Kristina Joksimović

 

Iskasapljeno telo Kristine Joksimović otkriveno je u noći 13. februara.

Muž manekenke i otac njihove dve ćerke priznao je da ju je ubio u martu, ali je rekao da je to bilo da bi se zaštitio nakon što ga je ona prethodno napala nožem. 

 

 

Međutim, medicinski stručnjaci nisu pronašli dokaze o samoodbrani i identifikovali su njenu smrt kao davljenje.

Njeno telo je potom raskomadano ubodnom testerom, nožem i baštenskim makazama, navodi se u obdukcijskom izveštaju koji je pribavio prodajni centar.

Nekoliko delova njenog tela je zatim iseckano ručnim blenderom, "prečišćeno" i rastvoreno u hemijskom rastvoru, navodi se u izveštaju.

Tomas je uhapšen dan nakon što je njeno telo pronađeno, prvobitno je rekao istražiteljima mesec dana ranije da ju je pronašao mrtvu i raskomadao njeno telo u njihovoj vešernici u panici. 

Tomas je pokazao "primetno visok nivo kriminalne energije, nedostatak empatije i hladnokrvnosti nakon što je ubio svoju ženu" i pokušavao da to prikrije, rekli su tužioci u ažuriranju od srede.

Foto: printscreen/instagram

Ubijena misica Švajcarske Kristina Joksimović

 

Tužioci su otkrili i da je on ranije davio svoju suprugu. Bivši partner je takođe tvrdio da je jednom zgrabio "kraljicu lepote" za vrat i udario joj glavu u zid.

Joksimovićeva je proglašena za Miss severozapadne Švajcarske, a 2007. bila je finalistkinja za Miss Švajcarske, prema pisanju "20 minuta". 

Kasnije je vodila sopstveni biznis, radila je kao trener na modnoj pisti i bila mentor modela Dominik Rinderkneht za izbor za miss univerzuma 2013. godine.

- To je strašno. Zaista sam šokirana - rekla je bivša miss Švajcarske Krista Rigoci, koja je bila u prijateljskim odnosima sa Joksimovićevom, nakon što je ubijena.

- Mislim na njene dve ćerke. Bila je tako lepa i ljubazna žena - rekao je Rigoci.

Tomas je bio uspešan preduzetnik, a njihova porodica je živela u velikoj kući sa slikovitim pogledom na Bazel.

Pozirali su kao savršena porodica na društvenim mrežama, navodi "20 Minuten", uz objavu na Instagramu samo nekoliko nedelja pre njene smrti na kojoj su ona i Tomas bili na "bekstvu para" na jezeru Lucern, piše New York Post.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading