NA OVOM GRANIČNOM PRELAZU ČEKA SE SATIMA! Pogledajte današnje stanje na granicama u našoj zemlji! (FOTO)

Autor:

Vesti

29.08.2024

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naoružajte se strpljenjem.

NA OVOM GRANIČNOM PRELAZU ČEKA SE SATIMA! Pogledajte današnje stanje na granicama u našoj zemlji! (FOTO)

Foto: Printscreen/ AMSS

Prema informacijama Uprave granične policije, putnička vozila jutros čekaju jedan sat na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš a 50 minuta je zadržavanja na prelazu Gradina, na ulazu u zemlju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na izlazu iz Srbije na teretnim terminalima najduže se čeka na prelazu Batrovci, i to šest sati, pet sati na prelazima Horgoš i Sremska Rača, na prelazu Kelebija 180 minuta, a jedan sat na prelazima Šid i Bogojevo, izveštava AMSS.

Na put krećite odmorni, tokom vožnje se češće odmarajte, a na mestima gde je saobraćaj zbog radova usporen vozite oprezno i stprljivo - apeluju iz AMSS.

Radno vreme manjih graničnih prelaza:

  • GP Bajmok od 12. 7. do 8. 9. 2024. u danima vikenda (petak, subota i nedelja), radiće u vremenu od 7,00 do 24,00 č.
  • GP Bački Vinogradi od dana 5. 7. 2024. do 1. 9. 2024. u danima vikenda (petak, subota i nedelja), radiće u vremenu od 07,00 do 22,00 č
  • GP Horgoš II - u dogovoru sa mađarskim graničnim organima, odlučeno da će granični prelaz Horgoš 2, biti otvoren i radi će od 05 do 23 č.
  • Ostali manji GP rade uobičajno 07,00 do 19,00 č (GP Rabe, Đala i GP Rastina).

Napomena: Na GP Bačka Palanka, normalizovan je saobraćaj za PMV, kao i za TMV ukupne mase do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava saobraćaja, iz razloga što je došlo do oštećenja mosta na Dunavu.

Od 8. 4. 2024. na snazi je zabrana saobraćaja za teretna motorna vozila čija ukupna masa prelazi 5 tona, zbog oštećenja mosta preko reke Drine „Karakaj“ na državnom putu I B reda broj 26, u zoni graničnog prelaza Mali Zvornik, pri čemu se sabraćaj za navedena vozila alternativno odvijati preko graničnog prelaza u Ljuboviji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading