KILOMETARSKE KOLONE NA SRPSKIM GRANICAMA! Na ovim graničnim prelazima vas čeka VIŠESATNO ČEKANJE - ZAOBILAZITE IH U ŠIROKOM LUKU

Autor:

Vesti

21.08.2024

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnička vozila čekaju i do dva sata, teretna na ovom mestu i preko pet časova

KILOMETARSKE KOLONE NA SRPSKIM GRANICAMA! Na ovim graničnim prelazima vas čeka VIŠESATNO ČEKANJE - ZAOBILAZITE IH U ŠIROKOM LUKU

Foto: Printscreen/ AMSS

Prema informacijama Uprave granične Policije RS, putnička motorna vozila na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje čekaju dva sata, na Gostunu 30 minuta, na Preševu 35.

Kada je reč o teretnim terminalima naših graničnih prelaza, na izlazu iz Srbije, najduže se čeka na Horgošu gde su zadržavanja pet časova.

Teretnjaci na Batrovcima čekaju četiri, na GP Sremska Rača tri sata, a na Kelebiji čekaju dva sata.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Povremeni pljuskovi najavljeni za danas naročito posle podne i uveče potpuno će promeniti uslove za vožnju, saopštio je Auto Moto Savez Srbije.

Vreme danas

U Srbiji će danas biti magle po kotlinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije, dok se u toku dana očekuje promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim posle podne i uveče, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/_rina.rs

Još jedan kišni dan pred nama

Pljuskovi sa grmljavinom će ponegde biti izraženiji i praćeni sugradicom i gradom, kao i jakim i olujnim vetrom, a temperature će se kretati od 15 do maksimalna 34 stepena.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i nestabilno, pre podne sa dužim sunčanim intervalima, posle podne i uveče s kišom, pljuskovima i grmljavinom, povremeno sa jakim severnim i severozapadnim vetrom, dok će najviša dnevna temperatura biti oko 31 stepen Celzijusa.

Brz prelazak sa suvih na mokre kolovoze utiče na bezbednu vožnju, pa se vozačima savetuje da smanje brzinu povećaju odstojanje između vozila a ukoliko naiđu na jači pljusak ili vremensku nepogodu, vozači treba da stanu na prvom parkingu ili nekom drugom bezbednom mestu i sačekaju dok se uslovi za sigurnije putovanje ne poboljšaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading