SVET U ŠOKU! OLIMPIJADA ZGROZIJADA! Muško bije žene i još će dobiti medalju! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

03.08.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

SVET U ŠOKU! OLIMPIJADA ZGROZIJADA! Muško bije žene i još će dobiti medalju! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Profimedia

Srpski telegraf u izdanju za subotu 3. avgust donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • JEDINI CILJ OPOZICIJE JE VUČIĆEVA GLAVA! 6 KLJUČNIH DOKAZA DA SU PROTESTI SAMO POLITIČKI!

Novi krug protesta, koji su ovaj put pokrenuti zbog mogućeg rudarenja litijuma, zapravo su, kao i svaki prethodni put, školski primer političkih. Bar kada su u pitanju opozicionari, koji temu zaštite životne sredine koriste da zastrašuju narod i šire paniku lažima i sumanutim teorijama zavere, s jednim jedinim ciljem, a to je glava predsednika Aleksandra Vučića.

 

 

  • ZAŠTO SAD NJIH NE NAPADNU ZATO ŠTO SE NAORUŽAVAJU? HRVAT DOBILI HIMARS! Sistem ispaljuje rakete koje imaju domet do Beograda!


Zagreb je potpisao ugovor sa SAD te`ak 300 miliona dolara o nabavci višecevnog raketnog bacača M142 HIMARS. Prethodno je Hrvatska nabavila avione rafal, PVO sistem "Mistral" i naručila još helikoptera blek hok, pa se nameće pitanje šta će joj toliko naoružanje kad je obezbeđena članstvom u NATO.

 

  • SVET U ŠOKU! OLIMPIJADA ZGROZIJADA! Muško bije žene i još će dobiti medalju!

Posle skandala na otvaranju Olimpijade u Parizu, kada je gotovo čitav program bio u duhu ismevanja hrišćanstva, usledila je nova bruka jer je Me|unarodni olimpijski komitet dozvolio muškarcu da se iživljava nad ženama na bokserskom turniru.

 

  • STOP ZA PLJAČKU DRŽAVNOG NOVCA! MINISTARKA VRAĆA PARE OD UNDP!

Ministarka prosvete Slavica Đukič Dejanović, kako saznaje Srpski telegraf, rasplešće čvor u aferi UNDP i omogućiti da se nastave radovi na obnovi i dogradnji Fakulteta likovnih umetnosti (FLU) u Beogradu.

 

  • SVE SMO VIDELI, ALI OVO NISMO!  JELENA VARALA I MUŽA I LJUBAVNIKA!

Bivši učesnici rijalitija "Elita" Jelena Marinković i Uroš Rajačić, s kojim je prevarila supruga Ivana Marinkovića pred kamerama, zaratili su usred emisije na Pinku! Naime, u studiju se odigrala prava telenovela jer je Uroš, koji je Jeleni bio ljubavnik, raskrinkao njenu novu aferu, te objasnio kako je saznao da ga je Ivana prevarila i s Danijelom Dujkovićem Munjezom. 

DANAS POKLON DODATAK SUPER ENIGMA!

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 3. avgust 2024.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading