MAJA TRUDNA S KROFAKOM: Zašto je pala u depresiju - ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

MAJA TRUDNA S KROFAKOM: Zašto je pala u depresiju - ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Foto: ATAImages

Srpski telegraf u izdanju za utorak 23. jul donosi pregršt zanimljivih priča u dodatku Rijaliti, kako o sadašnjim učesnicima "Elite", tako i o bivšim zadrugarima, koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

Maja trudna sa Krofakom, pala u depresiju što je neće

Maja Marinković u drugom stanju čeka da vidi da li če Stanislav Krofak da otpočne vezu sa njom, pa da mu kaže lepe vesti ili će otići na abortus.

Ona navodno već neko vreme sumnja da je u trudna i zbog toga je pala u depresiju.

Asmin i Janjuš se spajtašili - Aneli: "Dva zla se uvek nađu!

Aneli Ahmić poludela je kada je videla da je Asmin Durdžić lajkovao fotografiju Marka Janjuševića ubeđena je da su se čuli.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić poludela što su joj se bivši sprijateljili

Starleta je postala predmet velike pažnje javnosti zbog svojih emotivnih odnosa sa bivšim partnerima, ali i zbog novonastalih situacija nakon izlaska iz rijalitija.
 

Uroš u strahu od rođenog oca, hoće na silu da ga strpa u manastir!

Uroš Stanić u strahu od oca koji na sve načine pokušava da ga strpa u manastir kako bi ga vratio na ''pravi'' put. Planira da traži zabranu prilaska ukoliko se otac ne smiri i prestane da ga proganja.

Kačavenda: Samir mi se zgadio! Neću mu dati šansu!

Milena Kačavenda nije htela da se pozdravi sa Samirom Ramovićem kada su se sreli na žurki posle finala. Nema nameru ni da razgovara sa njim.

Sve ovo i još mnogo toga čitajte u sutrašnjem Rijaliti dodatku Srpskog telegrafa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading