GUŽVE NA GRANICI HORGOŠ: Evo koliko se čeka, ali i šta se dešava na drugim prelazima!

Autor:

Vesti

26.07.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na graničnom prelazu Šid automobili na ulazu čekaju 45 minuta.

GUŽVE NA GRANICI HORGOŠ: Evo koliko se čeka, ali i šta se dešava na drugim prelazima!

Foto: Tanjug/ VOJNET/ ALEKSANDRA ORLI

Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju najviše sat vremena, koliko je zadržavanje na Horgošu na ulazu i Horgošu 2 na izlazu iz zemlje, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične policije od 17.15 časova, putnički automobili čekaju i na Gradini na izlazu 40, a na ulazu 20 minuta, kao i na Preševu po 30 minuta u oba smera.

Na Sremskoj Rači zadržavanje za putnička vozila na ulazu u zemlju je 30 minuta, koliko se čeka i na Batrovcima na ulazu u zemlju.

Na graničnom prelazu Šid automobili na ulazu čekaju 45 minuta.

Na Gradini, na ulazu u zemlju teretna vozila čekaju sat vremena, a na Sremskoj Rači zadržavanje je dva sata.

Radno vreme manjih graničnih prelaza:

GP Bajmok od 12.7. do 8. 9. 2024. u danima vikenda (petak, subota i nedelja), radiće u vremenu od 07,00 do 24,00 č.
GP Bački Vinogradi od dana 05.07.2024. do 1. 9. 2024. u danima vikenda (petak, subota i nedelja), radiće u vremenu od 07,00 do 22,00 č
GP Horgoš II - u dogovoru sa mađarskim graničnim organima, odlučeno da će granični prelaz Horgoš 2, biti otvoren i radi će od 05 do 23 č.
Ostali manji GP rade uobičajno 07,00 do 19,00 č (GP Rabe, Đala i GP Rastina).
Napomena: Na GP Bačka Palanka, normalizovan je saobraćaj za PMV, kao i za TMV ukupne mase do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava saobraćaja, iz razloga što je došlo do oštećenja mosta na Dunavu.

Od 8. 4. 2024. na snazi je zabrana saobraćaja za teretna motorna vozila čija ukupna masa prelazi 5 tona, zbog oštećenja mosta preko reke Drine „Karakaj“ na državnom putu I B reda broj 26, u zoni graničnog prelaza Mali Zvornik, pri čemu se sabraćaj za navedena vozila alternativno odvijati preko graničnog prelaza u Ljuboviji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading