BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI: Nastavlja se akcija Ministarstva zdravlja, evo ko sve može na analize!

Autor:

Vesti

14.07.2024

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klinički centar Vojvodine takođe će biti domaćin besplatnih preventivnih pregleda za sve građane.

BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI: Nastavlja se akcija Ministarstva zdravlja, evo ko sve može na analize!

Foto: shutterstock

Ministarstvo zdravlja organizuje akciju besplatnih preventivnih pregleda u više od 160 zdravstvenih ustanova širom Srbije sa ciljem rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o zdravlju. Građani će imati mogućnost da bez zakazivanja i uputa obave pregled kod specijaliste interne medicine, izmere krvni pritisak, urade analizu šećera u krvi, EKG, analizu hormona štitaste žlezde TSH i FT4, kao i ultrazvučni pregled štitaste žlezde.

Besplatni preventivni pregledi u Kliničkom centru Vojvodine

Klinički centar Vojvodine takođe će biti domaćin besplatnih preventivnih pregleda za sve građane. Svi pacijenti kod kojih se uoče nepravilnosti prilikom pregleda ili u rezultatima, biće odmah upućivani na dalju dijagnostiku i preglede već u toku naredne nedelje, saopštio je Klinički centar Vojvodine.

Poziv građanima za obavljanje preventivnih pregleda

Ministarstvo zdravlja i Klinički centar Vojvodine pozvali su ranije građane da obave preventivne preglede. Preventivni pregledi će se sprovesti u Specijalističkoj Poliklinici, (suteren zgrade Poliklinike). Ova akcija predstavlja važan korak ka unapređenju zdravstvene zaštite građana i podizanju svesti o značaju redovnih preventivnih pregleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading