POPLAVA U PRIJEPOLJU: Uništeni usevi, automobili, pojavilo se i klizište (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.06.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obilna količina padavina u kratkom vremenskom periodu izazvala je i klizišta .

POPLAVA U PRIJEPOLJU: Uništeni usevi, automobili, pojavilo se i klizište (VIDEO)

Foto: Printtscreen/Instagram/192_rs

Na društvenoj mreži "192_rs" objavljeni su snimci koji prikazuju da je voda prelila obalu i izazvala poplave duž obližnjih ulica.

Prema izveštaju portala "PP medija", snažno nevreme je pogodilo delove opština Prijepolje i Priboj u nedelju oko 17 časova. Nevreme je bilo praćeno jakom kišom i gradom velikog intenziteta, veličine oraha, koji su padali u Starom i Novom delu grada Priboja, kao i okolnim naseljima.

Posledice nevremena su bile manje štete na pojedinim objektima i automobilima, kao i oštećenje poljoprivrednih useva. Nakon Priboja, nevreme je nastavilo ka Prijepolju gde je takođe prouzrokovalo probleme za stanovnike ovog područja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Obilna količina padavina u kratkom vremenskom periodu izazvala je i klizišta duž magistrale od Bistrice prema Prijepolju s jedne strane, i ka Priboju s druge. Vozačima se savetuje oprezna vožnja zbog mogućih problema na putu.

Podsećamo, danas je pojedine delove zemlje zahvatilo snažno nevreme praćeno grmljavinom i obilnim pljuskovima, kako su meteorolozi i najavljivali. Najteže pogođeni su krajnji jugoistok, jugozapad i zapad zemlje.

Na području Bosilegrada došlo je do jakog grmljavinskog sistema koji je doneo grad veličine jajeta i obilne pljuskove.

Delovi Peštera, u blizini Novog Pazara i Tutina, takođe su zahvaćeni olujom sa grmljavinom. Na društvenim mrežama, na profilu "192_rs", objavljeni su snimci nepogoda u Sjenici i Tutinu, gde su korisnici zabeležili razmere grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading