DAČIĆ U KUMANOVU U ZAGRLJAJU STAROG PRIJATELJA: Sali, bilo je lepo videti te opet! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.10.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar se podsetio starih dobrih vremena

DAČIĆ U KUMANOVU U ZAGRLJAJU STAROG PRIJATELJA: Sali, bilo je lepo videti te opet! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/ivica.dacic.rs

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić boravio je u Kumanovu, a pored zvaničnog dela posete, ovaj boravak za njega je bio i od ličnog značaja, budući da je baš u ovom gradu ministar Dačić služio vojsku.

- Radostan sam što sam boravio danas u Kumanovu. Za ovaj grad me vežu lepe uspomene, u njemu sam služio vojsku 1984/1985. godine. Video sam mnogo prijatelja, imao dobre i konstruktivne sastanke, kojima sam zadovoljan. - istakao je ministar Dačić.

Ipak, jedan je susret za ministra bio posebno drag.

- Otišao sam da posetim poslastičarnicu “Reklama”, gde me je raširenih ruku, kao što je to i ranije činio, dočekao moj dragi prijatelj Sali. Sali, bilo je lepo videti te opet! - napisao je ministar na svom Instagram profilu.

 

 

Ministar Dačić je u Kumanovu između ostalog i razgovarao sa predsednikom te opštine Maksimom Dimitrievskim o primerima dobre prakse i oblicima saradnje policijske uprave i opštinskog rukovodstva, a sastanku su prisustvovali i pripadnici srpske nacionalne manjine.

- Tokom službene posete Republici Severnoj Makedoniji i boravka u Kumanovu, imao sam priliku da se sastanem i sa predsednikom Opštine Kumanovo Maksimom Dimitrievskim, sa kojim sam razgovorao o primerima dobre prakse i oblicima saradnje policijske uprave i opštinskog rukovodstva - napisao je Dačić na svom "instagram" nalogu uz fotografije.

Sastanku su prisustvovali i članovi opštinskog saveta iz redova srpske nacionalne manjine, koji su, kako se navodi, izrazili zadovoljstvo položajem Srba u toj opštini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading