POSLE SASTANKA SA KASANOFOM, VUČIĆ DOČEKUJE KEVERA! Predsednik Narodne skupštine Mađarske u poseti Beogradu

Autor:

Vesti

09.10.2024

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nama je dan ispunjen važnim sastancima

POSLE SASTANKA SA KASANOFOM, VUČIĆ DOČEKUJE KEVERA! Predsednik Narodne skupštine Mađarske u poseti Beogradu

Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predsednikom Narodne skupštine Mađarske Laslom Keverom, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. 

Sastanak će biti održan u 11.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu, navedeno je u saopštenju.

Pre ovog sastanka, predsednik Vučić će se sastati sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za Zapadni Balkan Aleksandrom Kasanofom, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Kako je navedeno, sastanak će biti održan danas u 09.30 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. 

Aleksandar Kasanof je funkciju zamenika pomoćnika američkog državnog sekretara za Zapadni Balkan preuzeo 19. jula od Gabrijela Eskobara.

Podsećamo da je predsednik Vučić juče učestvovao na samitu Procesa Brdo-Brioni i tom prilikom iz Tivta poručio da će uskoro posetiti Srbe u Crnoj Gori, ali i istakao koliko je regionalna saradnja važna za budućnost čitavog Zapadnog Balkana.

- Da vas obavestim, pošto sam video oduševljenje u crnogorskim medijima posetom Milanovića Donjoj Lastvi i propadnicima hrvatskog naroda i čestirtam mu na tome, to je sasvim uredu, da vas obavestim da ću uskoro posetiti Srbe na teritoriji Crne Gore sa oduševljenjem i suguran sam da ćete podeliti takvu radost i oduševljenje kao što ste je podelili i posetom Zorana Milanovića njegovom narodu. Znam vas odlično pa zato izražavam ovo uverenje - poručio je predsenik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading