VUČIĆ SE SASTAO SA SIJARTOM: Susret potvrdio bratske odnose između naših naroda, obavljen važan razgovor o prilikama i zajedničkim planovima

Autor:

Vesti

26.09.2024

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući projekti će samo dodatno učvrstiti neraskidivo prijateljstvo Srbije i Mađarske

VUČIĆ SE SASTAO SA SIJARTOM: Susret potvrdio bratske odnose između naših naroda, obavljen važan razgovor o prilikama i zajedničkim planovima

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sa ministrom spoljnih poslova i spoljne trgovine Mađarske Peterom Sijartom.

- Sa velikim i dokazanim prijateljem Srbije Peterom Sijartom o glavnim porukama 79. zasedanja GS UN, kao i o našim regionalnin prilikama i zajedničkim planovima za još snažnije ekonomsko povezivanje. - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav.

 

 

- I ovaj susret potvrdio je bratske odnose između naših naroda, dok će budući projekti samo dodatno učvrstiti neraskidivo prijateljstvo Srbije i Mađarske. - napisao je Vučić.

Predsednik je takođe prisustvovao prijemu koji je priredio potpredsednik Vlade i ministar spolјnih poslova UAE šeik Abdula bin Zajed al Nahjan povodom Generalne debate 79. zasedanja GS UN.

- Srdačan susret sa prijateljem Srbije, ministrom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom, na prijemu koji UAE tradicionalno organizuje tokom Generalne skupštine UN. Ponovio sam značaj koji Srbija pridaje partnerstvu sa UAE, koje se ogleda u zajedničkoj viziji budućnosti i vrednostima koje delimo. - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav.

 

 

- Ovaj prijem bio je i odlična prilika za jačanje diplomatskih veza i predstavljanje interesa Srbije na međunarodnoj sceni kroz susrete sa brojnim liderima, diplomatama i donosiocima odluka i razmenu mišljenja o ključnim temama od globalnog značaja.

Uz zahvalnost domaćinu na izuzetnom prijemu, zamolio sam ga da prenese moje srdačne pozdrave šeiku, prijatelju naše zemlje, koji je svojim ličnim angažmanom doprineo snažnom razvoju Srbije i iskrenoj bliskosti između naših naroda - istakao je predsednik Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Ena

26.09.2024 07:51

Zahvaljujući mudroj i iskrenoj politici koju vodi Vučić, Srbija stiče sve više prijatelja u svetu.

Stefan

26.09.2024 07:52

Srbija i Madjarska stvaraju jako dobre i prijateljske odnose hvala im na podrsci

Goxi

26.09.2024 08:12

Neraskidivo prijateljstvo Srbije i Mađarske je nešto na čega smo ponosni

Jovan

26.09.2024 08:15

Nemogu da nas pob3de svojim lažima i provokacijama