VAŽNI SASTANCI PREDSEDNIKA VUČIĆA! Danas sa Žiofreom, a potom sa ministrom ekologije Azerbejdžana!

Autor:

Vesti

12.09.2024

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niz bitnih razgovora za našu zemlju!

VAŽNI SASTANCI PREDSEDNIKA VUČIĆA! Danas sa Žiofreom, a potom sa ministrom ekologije Azerbejdžana!

Foto: TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom, saopštila je Pres služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Početak sastanka u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Srbije najavljen je za 10 časova.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas i s ministrom ekologije i prirodnih resursa Republike Azerbejdžan Muhtarom Babajevim, saopštila je Pres služba predsednika Republike za saradnju s medijima.

Početak sastanka u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Srbije najavljen je za 11.30 časova.

Predsednik Izraela bio gost predsednika Vučića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je juče predsednika Izraela Isaka Hercoga, s kojim je razgovarao o unapređenju veza dveju država na svim nivoima.

Činjenica da je Hercog rešio da poseti Srbiju, iako je u toku sukob u Gazi, koji traje već gotovo godinu dana, jasno ukazuje na značaj koji Izrael pridaje našoj državi, ali i rešenosti da se naprave konkretni pomaci u snaženju bilateralnih odnosa. A to svakako uključuje i jačanje političkih veza, što u perspektivi znači da bi i Izrael, tradicionalni saveznik SAD, gde jevrejski lobi ima najjači uticaj, mogao biti čvrsta kopča Beograda s Vašingtonom.

Sve ovo bez obzira na to kakav će biti ishod američkih predsedničkih izbora u novembru, odnosno da li će pobediti republikanac Donald Tramp ili Kamala Haris iz redova demokrata.

Podsećamo, predsednik Vučić primiće danas učesnike Paraolimpijskih igara u Parizu i članove njihovih stručnih štabova.

Vučić će sportiste primiti u 13.00 časova, saopštila je pres služba predsednika.

Srbija je POI okončala sa šest medalja - јеdnom zlаtnom (Dragan Ristić - streljaštvo), tri srеbrnе (parastoniserka Borislava Perić-Ranković u solo konkurenciji i sa Nadom Matić u dublu, i paratletičar Nebojša Đurić) i dvе brоnzаnе medalje (parastoniser Mitar Palikuća i paraatletičar Željko Dimitrijević). 

BONUS VIDEO




  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading