NASTAVLJA SE TEROR! Srpskim mladićima određen kućni pritvor NAKON ŠTO SU IH KURTIJEVI BATINAŠI PRETUKLI!

Autor:

Vesti

11.09.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je potvrdila Ivana Kovačević, majka jednog od uhapšenih Lazara Kovačevića

NASTAVLJA SE TEROR! Srpskim mladićima određen kućni pritvor NAKON ŠTO SU IH KURTIJEVI BATINAŠI PRETUKLI!

Foto: Tanjug/AP, VLADA PRIVREMENIH KOSOVSKIH INSTITUCIJA

Aljebin Kurti

Četvorici mladića koje je tzv. kosovska policija uhapsila i pretukla 10. septembra dok su se vraćali sa rođendanske proslave, određen je kućni pritvor.

Ovo je "Novostima" rekla Ivana Kovačević, majka jednog od uhapšenih Lazara Kovačevića. 

- Inspektori su nam rekli da je za svu četvoricu izrečena mera kućnog pritvora. 

Njih tzv. kosovska policija tereti za napad na službeno lice, a oni su, prema snimku ušli u verbalni sukob sa policajcem u civilu, nakon čega su pretučeni.

Podsetimo, predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je predsednik Aleksandar Vučić odgovoran i ozbiljan čovek i da će dati sve od sebe da sačuva mir, ali da neće dati naš narod na KiM.

- Teška je situacija, svakako mučna, teško je to gledati, a kamoli trpeti da ste pripadnik srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Diplomatija radi svoj posao, Aleksandar Vučić se bori, znaćemo uskoro šta nam je činiti - rekla je Brnabićeva gostujući na Pinku povodom jučerašnje najave Vučića da će država izaći sa konkretnim zahtevima i merama u naredna 72 sata zbog novih hapšenja Srba na KiM.

Rekla je da Priština svakodnevno demonstrira silu na KiM prema srpskom narodu.

Na pitanje može li se zaustaviti taj teror Aljbina Kurtina, Brnabićeva je istakla da je sada svima jasno ono što smo ponavljali i pričali toliko puta, da je jedini cilj Kurtija da protera sve Srbe sa teritorija naše južne pokrajine, kako bi imao etnički čisto takozvano Kosovo, koje je sastavni deo Republike Srbije u skladu sa međunarodnim pravom i Poveljom Ujedinjenih nacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

11.09.2024 18:51

Zar smeju da siptari rovare po drzavnim institucijama Srbije,TJ.sever Kosova.Ovo je uzas sta ova budala bolesnik od Kurtija radi,tom jadnom srpskom narodu.Jednostavno zacrtao da ih otera.Nije svestan sta mu se sprema I'd njegovih sunarodnika,koji beze od njega sa Kosova.Nije citav narod na Kosovu saglasan sa njegovim neljudskim postupcima.Nek prebroji koliko mu je otislo sa Kosova