ARSENIJEVIĆ I ORLOVIĆ PUŠTENI IZ PRITVORA! Smetali Kurtiju jer su zviždali, a on došao u Mitrovicu da provocira Srbe!

Autor:

Vesti

10.09.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Orlović uhapšen je jer je zviždao tokom boravka lažnog premijera Aljbina Kurtija u severnom delu Mitrovice koji je ručao u novootvorenom restoranu na glavnom šetalištu u severnom delu grada.

ARSENIJEVIĆ I ORLOVIĆ PUŠTENI IZ PRITVORA! Smetali Kurtiju jer su zviždali, a on došao u Mitrovicu da provocira Srbe!

Foto: YouTube/Printscreen/KoSSev - Kosovo Sever Portal

Lider Srpske demokratije Aleksandar Arsenijević, kao i i potpredsednik ove stranke, Ivan Orlović, koji su privedeni danas u severnoj Mitrovici, pušteni su iz pritvora.

Nakon višečasovnog terora Kurtijevih bandita Arsenijević i Orlović pušteni su na slobodu.

Ivan Orlović  uhapšen je jer je zviždao tokom boravka lažnog premijera Aljbina Kurtija u severnom delu Mitrovice koji je ručao u novootvorenom restoranu na glavnom šetalištu u severnom delu grada.

Inače, uprkos lošem vremenu tzv. kosovski premijer Aljbin Kurti u društvu ministra unutrašnjih poslova Dželjalja Svečlje i ministra lokalne samouprave, Eljberta Krasnićija došao je u severni deo Mitrovice gde je provocirao Srbe.

Zbog sve brutalnijih napada na Srbe na Kosovu, predsednik Aleksandar Vučić je rekao da će obratiti javnosti u naredna 72 sata.

Aleksandar Vučić se obratio građanima Srbije nakon sastanaka sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom i ambasadorom Sjedinjenih Američkih Držva u Srbiji Kristoferom Hilom.

- Kratko da kažem, u naredna 72 sata ćemo se obratiti javnosti, i govoriću o onome što Srbija zahteva zbog brutalnog napada na Srbe na Kosovu i Metohiji, i šta je to što međunarodna zajednica nije ispunila, šta Srbija traži i šta će da učini. Izaći ćemo sa dalekosežnim predlozima pred Narodnu Skupštinu - rekao je on.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading