NIKOLA SELAKOVIĆ SE OBRATIO U PREDSEDNIKOVO IME NA KOMEMORACIJI BORI ĐORĐEVIĆU: Potresnim govorom rasplakao naciju!

Autor:

Vesti

07.09.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Učio nas je da živimo bolje, neka nas gleda sa anđelima"

NIKOLA SELAKOVIĆ SE OBRATIO U PREDSEDNIKOVO IME NA KOMEMORACIJI BORI ĐORĐEVIĆU: Potresnim govorom rasplakao naciju!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Na komemoraciji legendarnom Borisavu Bori Đorđeviću koja se trenutno održava u Čačku, obratio se Ministar kulture u Vladi Srbije Nikola Selaković, napomenuvši da je tu takođe i u ime predsednika Aleksandra Vučića.

 

 

 - Pripala mi je ta čast da se u ime predsednika Aleksandra Vučića oprostim od Bore Đevića.

On je živeo istinski baš kako je i pevao. Svima nama je delovalo lako šta je on radio  snagom vulkana, ali tako je sa genijima. Tako je kada su sa nama, sada znamo koliko je sve to bilo teško.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

On će zauvek biti sa na nama, kada idemo u Crkvu Svetog Marka, Pančevo… sve je uradio za ljude koje voli, za decu, za porodicu… širinom svog dara koji nam je podelio učinio je da živimo bolje.

Bora nije samo opevao naš grad i svet, vitez, Čačanin, roker… učinio nas je i učiće nas kroz svoje pesme da vidimo i živimo bolje, neka mu je večna slava, hvala i neka nas gleda sa anđelima - rekao je ministar Selaković.

U sklopu komemoracije posvećene Bori Đorđeviću, održan je emotivan događaj koji je okupio brojne poštovaoce i kolege muzičare. Minutom ćutanja započela je ceremonija, nakon čega su se nizale slike koje su obeležile život i karijeru ovog legendarnog muzičara.

Menadžer "Riblje Čorbe", Bane Obradović, otkrio je javnosti detalje o poslednjim trenucima Borinog života. Istakao je da je Bora neustrašivo koračao kroz život, te da je istom hrabrošću pristupio i borbi sa opakom bolešću.

- Jeste mu bilo loše, ali smo se nadali da će se dogoditi čudo. Borio se kao lav, to su nam rekli lekari. Sve što su mu davali od terapija, činilo se kao da mu je bilo potrebno. Iznenadilo nas je sve, iako smo znali dijagnozu. Žao nam je, on je ipak jedna ozbiljna legenda koja je otišla na nebo, i neka ga anđeli gore čuvaju - drhtavim glasom rekao je Bane Obradović, menadžer "Riblje čorbe" i Borin veliki prijatelj, kako prenosi Alo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
duki

07.09.2024 12:23

legendo roken rola neka ti je vecna slava amin