DECO, JESTE LI JEDVA USTALI: Predsednik se našalio sa đacima iz škole u Brezjaku, saopštio im PRELEPE VESTI (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.09.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je nakon razgovora deci podelio uštipke.

DECO, JESTE LI JEDVA USTALI: Predsednik se našalio sa đacima iz škole u Brezjaku, saopštio im PRELEPE VESTI (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/ buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je obišao škole u Brezjaku.

Predsednik je na Instagramu objavio snimak posete, uz poruku:

Već naredne nedelje poslaćemo četiri interaktivne table za Brezjak, Nedeljice i Korenitu. Poslaćemo i nove kompjutere i tablet računare. Ipak, najvažnije za decu je to što ćemo im urediti učionice i napraviti nove toalete. U Koreniti krećemo sa izgradnjom nove fiskulturne sale.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji će danas nastaviti posetu Podrinju, oglasio se na svom zvaničnom Instagramu.

- Juče sam rekao kako asfalt najlepše miriše. Ipak, nije uporedivo sa domaćim uštipcima. Ove smo uštipke spremili za decu u Brezjaku, ali mnogo važnije, spremili smo značajnu podršku u daljem opremanju za tu školu i njena isturena odeljenja u Nedeljicama i Koreniti. Svoj deci Srbije želim uspešnu školsku godinu! - stoji u opisu posta.

Podsetimo, kako je saopšteno iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike, Vučić će od 9 sati obilaziti radove na graničnom prelazu Karakaj. 

Radove na rekonstrukciji mosta u Malom Zvorniku, a potom i destileriju u Bajinoj Bašti Vučić će  obići zajedno sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, najavljeno je iz Kabineta predsednika RS.

Za 11.40 predviđen je obilazak destilerije TIM u selu Pilica kod Bajine Bašte, nakon čega je u 13.30 zakazan razgovor sa ribolovcima i ručak u Malom Zvorniku.

Vučić će se sastati i sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan Harčenkom, a početak sastanka najavljen je za 16:30, navodi se u saopštenju Službe za saradnju sa medijima predsednika Srbije.  

Predsednik se svoju kancelariju privremeno premestio u Podrinje.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Petra

06.09.2024 09:06

Vučić brine o potrebana najmlađih i zna koliko je školovanje bitno i zato radi na poboljšanju uslova u školama gde deca provode veliki deo dana.

Branko

06.09.2024 09:24

Ovo je stvarno veliki dan za ovu skolu.

Vuk

06.09.2024 09:27

Bravo za predsednika Vučića

Dragan

06.09.2024 09:28

Deci će to mnogo značiti. Odlična vest