"NIŠTA NE MOŽE DA SE MERI SA MIRISOM DOMAĆIH UŠTIPAKA" Predsednik Srbije poslao bitnu poruku na društvenim mrežama! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.09.2024

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić se oglasio na svom Instagram profilu.

"NIŠTA NE MOŽE DA SE MERI SA MIRISOM DOMAĆIH UŠTIPAKA" Predsednik Srbije poslao bitnu poruku na društvenim mrežama! (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji će danas nastaviti posetu Podrinju, oglasio se na svom zvaničnom Instagramu.

- Juče sam rekao kako asfalt najlepše miriše. Ipak, nije uporedivo sa domaćim uštipcima. Ove smo uštipke spremili za decu u Brezjaku, ali mnogo važnije, spremili smo značajnu podršku u daljem opremanju za tu školu i njena isturena odeljenja u Nedeljicama i Koreniti. Svoj deci Srbije želim uspešnu školsku godinu! - stoji u opisu posta.

 

 

Podsetimo, kako je saopšteno iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike, Vučić će od 9 sati obilaziti radove na graničnom prelazu Karakaj. 

Radove na rekonstrukciji mosta u Malom Zvorniku, a potom i destileriju u Bajinoj Bašti Vučić će  obići zajedno sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, najavljeno je iz Kabineta predsednika RS.

Za 11.40 predviđen je obilazak destilerije TIM u selu Pilica kod Bajine Bašte, nakon čega je u 13.30 zakazan razgovor sa ribolovcima i ručak u Malom Zvorniku.

Vučić će se sastati i sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan Harčenkom, a početak sastanka najavljen je za 16:30, navodi se u saopštenju Službe za saradnju sa medijima predsednika Srbije.  

Predsednik se svoju kancelariju privremeno premestio u Podrinje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading